nlc.hu
Sztárok

Demcsák Zsuzsa poénja a válásairól

Válásaival viccelődött Demcsák Zsuzsa a Farm VIP-ben

Poénos kijelentésére Zsolti gazda is reagált.

Demcsák Zsuzsa a Farm VIP adásában a válásaival viccelődött. A műsorvezető az egyik feladat során ejtett el egy poénos megjegyzést a kudarcba ment házasságairól – írja a Blikk.

Demcsák Zsuzsa,

Demcsák Zsuzsa a Farm VIP-ben – Fotó: Sajtószoba

A Farm VIP játékosainak egy olyan feladatot kellett elvégezniük, hogy a párok egymással szembe ültek és a lábukkal egy kockát kellett a magasba tartaniuk minél hosszabb ideig. „75 perce tartjátok a kockákat… Ennyi idő alatt férjhez megyek és elválok. Nálam ez mondjuk gyakori…” – jegyezte meg Demcsák Zsuzsa.

Kijelentését Zsolti gazda sem hagyta szó nélkül: „Hát igen, nem akartam mondani. Múltkor nagyon könnyen ment.”

Demcsák Zsuzsa amúgy már kétszer volt házas. Jelenleg egy milliárdos vidéki üzletember az új párja, aki már el is jegyezte  a műsorvezetőt. Ferenccel állítólag a munkája során ismerkedett össze, és rövid idő alatt olyan komolyra fordult a kapcsolatuk, hogy Spanyolországban meg is történt a lánykérés. Demcsák Zsuzsa féltve őrzi a nyilvánosság elől szerelmét, még a barátai közül is kevesen találkoztak vele. „Úgy döntöttünk közösen a párommal, hogy minden olyan információ, ami a kapcsolatunkra vonatkozik, csak ránk tartozik és ezt szeretnénk is megtartani” – indokolta akkor, azóta viszont már fotót is mutatott Ferencről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top