nlc.hu
Sztárok

Demcsák Zsuzsa szerelmi élete

Kiderült: Ezzel foglalkozik Demcsák Zsuzsa vőlegénye

Egy igazán sokoldalú férfiról van szó.

Mint ahogy korábban mi is megírtuk, új párja van Demcsák Zsuzsának, akit a napokban meg is mutatott a követőinek. A negyvenes éveiben járó Ferencet roppant intelligens és tanult emberként írják le az ismerősei, aki sok mindenről tud beszélgetni a menyasszonyával. A Farm VIP háziasszonya a válása után egy ideig nem kereste a szerelmet, majd a semmiből feltűnt Ferenc, aki teljesen elvarázsolta a csinos édesanyát. A Bors állítása szerint a férfi felsőfokú tanulmányait egy nívós amerikai egyetemen végezte, később pedig, egészen 2015-ig egy férfiaknak szóló magazin nemzetközi igazgatója volt. Az általa alapított cég kommunikációval, számítógépes animációval és rendezvényszervezéssel foglalkozik, méghozzá Magyarországon, sőt, Szingapúrban is.

A lapnak egy közeli barát is megszólalt, aki elmondta, hogy a barátok nem lepődtek meg, hogy ilyen jó az összhang a szerelmesek között, hiszen egy az érdeklődési körük, emellett szakmailag is felnéznek egymásra. A műsorvezető nemrég egy interjúban elmondta, hogy a mostani kapcsolatát nem szeretné reflektorfénybe tenni.

Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa (Fotó: Trenka Attila)

„Úgy döntöttünk közösen a párommal, hogy minden olyan információ, ami a kapcsolatunkra vonatkozik, csak ránk tartozik és ezt szeretnénk is megtartani. Azt gondolom, elég annyi, ha megerősítem, hogy valóban eljegyeztek” – nyilatkozta a sztár. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top