nlc.hu
Sztárok

Demcsák Zsuzsa házassága

Demcsák Zsuzsa vallomása a volt férjéről: „Gyökeres hatással volt az életemre”

A műsorvezető hálás azért, amit Krishan Dangwal tett érte.

Demcsák Zsuzsa az Ázsia Expressz forgatása során ismerte meg indiai származású volt férjét, Krishan Dangwalt, akivel szinte azonnal összekötötték az életüket, majd Magyarországon telepedtek le. A házasságuk azonban három év után tönkrement, így Zsuzsa és Krishan a válás mellett döntöttek. Nagyon szerették egymást, békében szakítottak. Zsuzsa a mai napig kedvesen beszélt volt párjáról, akinek sokat köszönhet.

„Az én csodálatos volt férjem hatása ebben vitathatatlan. Nagyrészt Krishannak köszönhetem, hogy ma ilyen jól vagyok, ő az, aki gyökeres hatással volt az életemre” – mondta az édesanya a Bestnek, majd arról is beszélt, hogy pontosan hogyan is történt nála az életmódváltás.

Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa (Fotó: Fülöp Dániel)

„Egyedül a gyerekeim miatt főzök kétfélét, nekik ugyanis az én étrendemet nem kell követniük. Ugyanakkor az életmódváltással és a rendszeres sporttal jó példával járok előttük is. A túlzásokban sem hiszek, ami jólesik, azt megengedem magamnak. De ajánlanám mindenkinek a 80%-os módszert. Ez csak annyit jelent, hogy nem kell magunkat degeszre enni, elég csak a 80%-ot, és akkor nem terheljük túl az emésztőrendszerünket. A személyre szabottság és a holisztikus szemlélet nagyon fontos, és persze, a rendszeres orvosi ellenőrzés is” – jegyezte meg a lapnak a tévés, aki hosszú ideje nem eszik húst.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top