nlc.hu
Sztárok

Farm VIP: nem várt fordulat döbbentette le a játékosokat

Farm VIP: nem várt fordulat döbbentette le a játékosokat

Nem sokkal azután, hogy Polgár Tünde távozott a Farm VIP-ből, máris újabb fordulat következett a műsorban.

A Farm VIP idei évada bővelkedik drámai és váratlan fordulatokkal. Bíró Ica kiesése után Kótai Mihály feladta a versenyt, majd Paprika Dorinának kellett egy párbajon részt vennie Polgár Tündével, amelyből utóbbi került ki vesztesen.

A pénteki adásban Demcsák Zsuzsa azt mondta, nincs vége az izgalmaknak, ugyanis új játékosokkal bővülnek a csapatok. A pirosakhoz Hadas Alfréd érkezett, míg a sárgákhoz Laky Zsuzsi. Az újaknak azonnal bizonyítaniuk is kellett a termelést segítő játékon – írja a Blikk.

„Amikor megláttak engem, meglepettséget láttam, nyilván nem számítottak nyilván, hogy én érkezem. Egyébként magán a csapaton azt láttam, hogy ők nagyon erősek együtt” – mondta Laky Zsuzsi, akinek a műsorban való szereplését a családja megszenvedte. A lap információi szerint férje, 4 kilót fogyott.

Laky Zsuzsi érkezett a Farm VIP 4. műsorába

(Fotó: sajtószoba)

“Eddig 5 napnál többet sosem voltam a lányok nélkül, és hát, ez sokkal több volt. Luca és Lujzi addig a szüleimnél voltak Kanizsán, mert közben Guszti is forgatott. A gyerekek jól viselték, hogy távol vagyok, biztattak arra, hogy elmenjek. A férjem már kevésbé örült neki, ő nehezen élte meg a hiányomat, mert mi tényleg szinte egész nap együtt vagyunk. Megviselték azok a napok, amikor a munka után hazaesett, ám senki nem várta őt otthon, le is fogyott 4 kilót” – árulta el Laky Zsuzsi. 

A játékosok közül Szabyest fejtette ki véleményét a fordulattal kapcsolatban:

„Nem kérdés, ki járt jobban, egyértelműen a sárga csapat. A pirosak meg kaptak egy papírkutyát, úgyhogy mi jártunk jobban” – mondta Szabyest.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top