nlc.hu
Sztárok

Visszarepült Indiába Demcsák Zsuzsa férje

Hónapok óta külön él a férjétől Demcsák Zsuzsa

Kiderült, miért nem lehet együtt látni a férjével már hónapok óta a műsorvezetőt.

A Story magazin kiderítette, hogy Demcsák Zsuzsa férje, Krishan hónapokkal ezelőtt visszautazott Indiába. Az útra régóta, már két éve készült, mivel évek óta nem látta a szülőföldjét és a családját, és állítólag még hónapokig távol lesz.

Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa és férje, Krishan Dangwal a TV2 Séf Hal a tortán című műsorában – Fotó: Sajtószoba

A 43 éves műsorvezető számára valószínűleg jól jön a rengeteg munka – a következő hetekben forgatja a Farm VIP  című reality újabb évadát, azt követően pedig a Karib-térségben a Super TV2 új, napi párkereső show-ját (Money or Love – Fogadj a szerelemre!) – így valószínűleg sokkal könnyebb elviselnie férje távollétét. 

Story - címlap

Mint a Blikk megtudta, már most sem egyszerű számukra ez az időszak, hiszen 3 és fél óra az időeltolódás, ám ahol a társkereső műsort fogják forgatni, ott az időeltolódás már több mint 9 óra. Ráadásul Demcsák Zsuzsának rengeteg dolga lesz, mivel műsorvezetőként aktívan részt vesz a játékosok mindennapjaiban is, amely napi 10-12 órás elfoglaltságot is jelenthet. A bulvárlap úgy értesült, a házaspár nagy valószínűséggel november előtt nem lesz újra együtt Magyarországon.

Olvass még Demcsák Zsuzsáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top