nlc.hu
Sztárok

Polgár Tünde a feladásról

Farm VIP: Kótai Mihályhoz hasonlóan Polgár Tünde is a feladást fontolgatta

Erősen gondolkodott rajta.

Hatalmas fordulattal ért véget a Farm VIP legutóbbi adása. Kótai Mihály úgy döntött, feladja a játékot. Az ökölvívó elmondta, mentálisan és fizikálisan is elfáradt, ráadásul a családja is nagyon hiányzott már neki. 

Bohém ember vagyok, sok hülyeséget tudok összehordani. De! Nem vagyok csapatjátékos. Láttam, pontosan tudtam, hogy a többiek velem ellentétben milyen komolyan vették ezt a játékot. Tudom, hogy néha a pokolba kívántak a folyamatos viccelődéseim miatt. De az is igaz, hogy nagyon megszerettem mindnyájukat. Hozzájuk képest én teljesen másképp álltam az egészhez, én csak játszani mentem a Farmba. Az az igazság, hogy a családom hiányával nem tudtam megküzdeni” – magyarázta a döntéséről a sportoló. Viszont nem ő volt az egyetlen, akinek megfordult a fejében a feladás.

Polgár Tünde

Fotó: TV2

Ez is érdekelhet Polgár Tünde Megnézem

Polgár Tünde, a Feleségek luxuskivitelben egykori szereplője már az első napokban nehezen viselte a farm kínálta puritán környezetet. Ám mind ez idáig nagyon szépen helyt állt. Tegnap viszont a feladást fontolgatta.

Vacilláltam, hogy egyáltalán van-e jogom felállni a védettségi játékhoz. De végül is, ahogy eddig sem, most sem vagyok hajlandó feladni” – magyarázta a luxusfelesége, aki ha kilépett volna, az bizonyára nagy érvágás lett volna a piros csapatnak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top