nlc.hu
Sztárok

Polgár Tündének ez volt a rémálma

Polgár Tündének egy rémálma vált valóra

Gyorsan keresett más megoldást.

Tegnap indult a Farm VIP új évada, melyben a Feleségek Luxuskivitelben egykori sztárja, Polgár Tünde is ásót-kapát ragad. Nem meglepő, hogy a luxusfeleség nem minden körülménynek tudott örülni. 

Polgár Tünde

Fotó: Trenka Attila

A műsor előtt arról beszélt, egy dolgot nem tud tolerálni, az pedig az éhezés. „Ha 3 jelzővel kellene jellemezni magamat, akkor: kitartó, szívós és imád bolondozni. Sokan valószínűleg nem gondolnák rólam, hogy jártam már ilyen helyen pici koromban. A nagymamámnak Vizsolyban volt szőlője, úgyhogy teljes mértékben ismerem, milyen az, amikor a megfelelő vonat csak reggel 3 óra 45-kor indul el, és ahhoz kell kimenni, hogy leérjünk a tanyára. Állatok közül, amit a legkevésbé szeretek, az a légy. Más állattal kapcsolatban nem igazán vannak félelmeim. Félelmem inkább a kicsikkel van: pók, kígyó, béka” – mondta akkor Tünde, majd azt is hozzátette, számára nagyon fontos, hogy mindig tiszta és ápolt legyen. 

Ebből adódóan érthető, hogy kiakadt, amikor a pottyantós vécén kellett volna elvégeznie a dolgát. Először még büszkén mutatta Győzike keresztlányának, Paprika Dorinának, hogy vitt magával vécéülőkét, ha nagy gáz lenne. Végül nem is a tisztasággal volt a legnagyobb probléma, hanem a sz*rszaggal, ahogy Dorina fogalmazott. 

„Én szerintem keresek egy megfelelő bokrot – mondta Dorinának Tünde, majd a kameráknak is összegezte, mit érzett. – Ez volt az egyik rémálmom… A trón. Mind szeretjük, szép fehér, simogatóan hűvös, hideg, kellemes illatú! Na, hát ez nem ilyen! De nagyon nem.”

Tünde arra az elhatározásra jutott, valóban a bokorban végzi el a dolgát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top