nlc.hu
Sztárok

Paprika Dorina a Farm VIP-ben

Győzike keresztlánya a tisztálkodás hiányától fél legjobban a Farm VIP-ben

A 18 éves lány már most tudja, hogy egy életre szóló élmény lesz számára a reality.

Paprika Dorina a Séfek Séfében már bebizonyította, hogy a konyhában otthonosan mozog, hamarosan pedig kiderül, hogy egy farmon mennyire sikerül helyt állnia. November 20-tól ugyanis elstartol a Farm VIP új évada, amelyben Győzike keresztlánya is versenyzik. A kozmetikusnak tanuló 18 éves lány bízik abban, hogy nemcsak fizikailag fog erősödni a reality-ben, hanem mentálisan is és lelkileg is. A forgatások előtt elárulta, mi a legnagyobb félelme és mi fog neki hiányozni legjobban a falusi életben.

Paprika Dorina,

Paprika Dorinának teljesen idegen lesz a tanyasi környezet – Fotó: Sajtószoba

Ez a farmos közeg nagyon távol áll tőlem, ezért is vállaltam el a felkérést, hogy kipróbálhassam magamat, és, hogy meg kell tanulnunk megbecsülni az értékeinket. Ami otthon nekünk természetes, az itt kőkemény munka lesz, és úgy gondolom, hogy meg kell tanulnunk azt, hogy igenis meg kell becsülnünk azt, amink van. Én egy városi csaj vagyok, emeletes házban élek, egyáltalán nincs közöm a tanyasi dolgokhoz, de úgy vagyok vele, hogy nem esik le az aranygyűrű az ujjamról. Mindent ki kell bírnunk, mert a Jóisten egy tanításként adta elénk ezt a helyzetet, és ebből is a legjobbat kell kihoznunk” – nyilatkozta Dorina, aki szerint egy életre szóló élmény lesz számára a Farm.

Bevallotta, legjobban a tisztálkodás hiányától tart. “Én otthon úgy élem a mindennapjaimat, hogy háromszor fürdök naponta. Én egy nagyon tiszta emberként élem a mindennapjaimat. Nagyon szeretem a jó illatot, a jó parfümöket, nagyon szeretem, ha a fogaim rendben vannak. Hát, itt, egy kicsikét lesznek nehézségek, de úgy vagyok vele, hogy ebből is tanulnunk kell”.

Ami a tanyasi állatokat illeti, egytől kimondottan retteg: “Voltam már párszor tanyán ismerősök által, nagyon szeretem az állatkerteket is, de itt kifejezetten tanyasi állatokról beszélünk. A csirkéktől nagyon-nagyon félek, attól nagyon rettegek. Nem tudom, miért”.

Paprika Dorina már azt is tudja, hogy milyen csapatjátékos lesz: “Úgy gondolom, egy nagyon segítőkész ember vagyok, nagyon szeretem támogatni a körülöttem lévő embereket, és én mindig a pozitivitásra koncentrálok. (…) Próbálom majd minden erőmmel támogatni a csapattársaimat. Mivel én nem vagyok egy sport-lady, ezért nem tudom, hogy a sportban mennyire fogok jól teljesíteni, de mentálisan mindenképpen szeretném odatenni magam 100 százalékig”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top