nlc.hu
TV-sztárok

Új celebrokonok a tévében 2022-ben

Új celebrokonok a képernyőn: Győzike keresztlánya is reflektorfénybe került

Új nevekkel bővült a sztárlexikon.

Több híresség családtagja, rokona is feltűnt idén a képernyőn. Többen zenei tehetségkutatóban próbáltak szerencsét, volt, aki főzőversenyben bizonyított, de olyan is akadt, aki tévésorozatban mutatta meg színészi vénáját.

A Séfek Séfek idei évada Gáspár Győző keresztlánya tűnt fel. A 17 éves Paprika Dorina is – aki néhány évvel ezelőtt kezdett érdeklődni a konyhaművészet iránt – versenybe szállt a főzőshow-ban. “Meg akartam mérettetni magam, de én nem véresen komoly versenyként, inkább játékként fogtam fel a műsort” – indokolta, miért döntött úgy, hogy kipróbálja magát a gasztroműsorban.

Paprika Dorina,

Paprika Dorina nem titkolta, hogy a fine dining fogások helyett inkább a magyar ízeket kedveli – Fotó: Sajtószoba

Győzike az egész családjával együtt drukkol Dorinának, akinek olykor durva alapanyagokkal kellett dolgozni. A Séfek Séfében viszonylag hosszú ideig versenyben volt, és mint a kiesésekor kiderült, Krausz Gábor kedvence volt.

Az X-Faktor 2022-es évadában szinte tobzódtak a celeb-leszármazottak. Bodrogi Gyula unokája, Bodrogi Enikő, Aradszky László unokája, Aradszky Marcell, valamint Mihályfi Balázs lánya, Mihályfi Luca is versenyzett az idei szériában, ráadásul mindegyikük bejutott az Élő-Show-ba. Ketten közülük pedig ott is sikert sikerre halmoztak.

Tőle kaptam életem első pianínóját, és később el is vitt néhány koncertjére, televíziós szereplésre társelőadónak. Ez mindenképpen motiváló volt, hogy elkezdjek zenével foglalkozni” – árulta el nagyapjáról Aradszky Marcell, aki egy éve állt össze barátjával, Iski Bontonddal. Az Isky & Szkym névre keresztelt duójukkal a tehetségkutató első Élő-Show-jában – ahol egy saját dalt adtak elő – búcsúztak. 

Aradszky Marci

Aradszky Marci az Isky & Szkym formáció tagjaként (jobbra) – Fotó: Sajtóklub

A 18 éves Bodrogi Enikő már 2 éves kora óta vágyik az énekesi karrierre, elmondása szerint ez a legfőbb vágya. A Nemzet Színészének az unokája – akinek a tehetségkutatóban többször is állva tapsoltak a mentorok – az X-Faktor 3. Élő-Show-jában esett ki. Ennek ellenére nem csügged, továbbra is énekesnő szeretne lenni, ebben a nagypapája, Bodrogi Gyula is támogatja.

Bodrogi Enikő

Bodrogi Enikő jól tudja, hogy nem könnyű az énekes szakma, mégis erre vágyik – Fotó: Sajtóklub

Mihályfi Luca a 2022-es X-Faktorban a 3. helyen végzett. A 19 éves tehetség nem csak a mentorokat, a közönséget, hanem még saját szüleit is lenyűgözte, a tehetségkutatóban hétről hétre felrobbantotta a színpadot. A Keresztanyu színésze, Mihályfi Balázs csupán az X-Faktor válogatóján tudta meg, hogy lányának milyen hangja van.

Mihalyfi Luca

Mihalyfi Luca a 2022-es X-Faktor 3. helyezettje lett – Fotó: Sajtóklub

Luca úgy érzi, az X-Faktor alatt találta meg az életcélját, és végre azt csinálhatja, amit szeret. “Úgy érzem, hogy a helyemen vagyok. (…) Az X-Faktorban rengeteg minden megtanultam magamról, az éneklésről és arról, hogyan kell a színpadon létezni. (…) Az X-Faktor során rátaláltam a célomra, hogy mit szeretnék csinálni egész életemben: énekelni” – vallotta be.

Szekeres Adrien kisebbik lánya is zenei tehetségkutatóban mutatkozott be idén, csak egy másik tévécsatornán. A 17 éves Kiss Emília a Sztárban Sztár leszek! 3. évadában próbált szerencsét – ahol a középdöntőig jutott -, mert meg akarta mutatni, mire képes saját erejéből és tehetségéből.

Kiss Emília

Kiss Emília a Sztárban Sztár leszek! Válogatóján – Fotó: Sajtószoba

A kiesés sem vette el a kedvét az énekléstől, de közben rájött: nem az utánzásban érzi magát otthon, hanem a saját dalai előadásában. Így a műsor után – a szülei segítségével – elindította az énekesnői karrierjét: már az első dala is megjelent.

Jaksity Kata kislánya A Séf meg a többiek című sorozatban tűnt fel. A 8 éves Ducsai Jázmin – a szitkomban Schneider Zoltán kislányaként – borsot tört a szakácsok orra alá.

Ducsai Jázmin

Ducsai Jázmin A Séf meg a többiek című sorozat egyik jelenetében Schneider Zoltán (jobbra) – Forrás: RTL / Reggeli – videó

Egy rosszcsont kislányt alakítok. Az egész konyha az én játszóterem. Kiabálok, meg firkálok, meg eltűnök” – mesélte a szerepéről Jaksity Kata legkisebb gyermeke, akit egyébként Földesi Margit – akinél a színészmesterséget tanulja – ajánlotta be a sorozatba. Jázmin színészi ambícióit édesanyja is támogatja, a tehetséges kislány azonban már most tudja, hogy nem színésznő akar lenni, hanem állatorvos.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top