nlc.hu
Család

Mihályfi Balázs lányáról

Mihályfi Balázsék az X-Faktor válogatóján tudták meg, hogy Luca lányuknak milyen hangja van

A család együtt izgul az élő show előtt.

Mihályfi Balázs lánya, Mihályfi Luca Zsófia lehengerelte az X-Faktor zsűrijét, bejutott a legjobb 12 énekes közé, és hamarosan az élő show-ban bizonyíthat. 

Mihályfi Balázs

Mihályfi Balázs a Reggeliben

A büszke apa az RTL Klub Reggeli vendégeként elmondta, a hétvége közeledtével ő is átérzi lánya izgalmát. 

„Nagyon jól kezeli ezt a dolgot, és borzalmasan élvezi. Ez nagyon fontos, meg a legfontosabb, amit mi a születése pillanatában elhatároztunk, hogy engedjük a gyereket. Próbáljon ki mindent. 18 éves koráig, leszámítva azt a két év rémületes Covidot, rettenetesen kreatívan élte az életét, egy nagyon remek családba született ugyanis. Mostanáig és majd ezután is a támogatásunkon kívül azt kapta tőlünk, hogy minden kreatív dologban, amire lehetősége volt, abban őt támogattuk és csinálta. Ettől lett hihetetlenül nyitott és szabad – mondta Balázs, majd hozzátette: az, hogy Luca milyen jól énekel, a szülők számára is csak a műsorban derült ki. – Nem tudtuk. Az anyja énekesnő, így ő ráláthatott volna, de én, amikor a fürdőszobában ment a műsor húsz éven keresztül, azt nem appercipiáltam, és az anyukája sem. Amikor először hallotta az első válogatón, akkor ő is megrendült.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top