nlc.hu
Szabadidő

X-Faktor: bejutott a Mentorházba Mihályfi Luca

„Én már látom a győztest!” – Gáspár Laci a Keresztanyu színészének a lányáról, ismét felrobbantotta a színpadot Mihályfi Luca

Mihályfi Luca megint lenyűgözte a mentorokat.

Ismét nagyot énekelt Mihályfi Balázs lánya az X-Faktor Tábor székes feladatánál. Mihályfi Luca ezúttal is lenyűgözte a mentorokat.

Mihályfi Luca

Mihályfi Luca bekerült Gáspár Laci csapatába – Fotó: Sajtóklub

A versenyző úgy felrobbantotta a színpadot, hogy a produkciója után mind a négy mentor és a közönség is állva tapsolt. “Füstöl ez a csaj!” – jelentette ki mentortársainak Luca éneklése közben Gáspár Laci, aki áradozott a fiatal tehetségről.

Ritkán érzek ilyet, de a Luca éneklése után én már látom a győztest” – vallotta be a kamerák előtt a mentor, aki természetesen székkel jutalmazta a versenyzőt.

ByeAlex is csak szuperlatívuszokban értékelte Lucát: “Már az első hangnál ránéztem a Lacira és azt mondtam: jó, már le is ülhet“.

Annyira szuper vagy! Menő vagy kislány! Megvettél, a Táborban, az Előválogatóban és most. Nagyon tehetséges vagy” – mondta neki Herceg Erika.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top