nlc.hu
Sztárok

Mihályfi Balázs lánya az X-Faktorban

X-Faktor: a Keresztanyu színészének a lánya teljesen lenyűgözte a mentorokat

A zsűritagok nem győztek áradozni Mihályfi Balázs lányának a produkciója után.

Bodrogi Gyula unokája után ismét leesett a mentorok álla, amikor megtudták, hogy a színpadra lépő 18 éves Lucának a Keresztanyu népszerű színésze az apukája. Mihályfi Balázs lánya, Mihályfi Luca Zsófia Billie Eilish világslágerével teljesen lehengerelte az X-Faktor zsűrijét.

Mihályfi Luca

Mihályfi Luca az X-Faktorban – Fotó: Sajtóklub

Amióta az eszemet tudom, nagyon szeretek énekelni. Elsős koromban kezdtem el zongorázni, megtanultam gitározni. Édesapám színész, anyukám operaénekesnő. (…) Az X-Faktor valójában úgy jött, hogy gondoltam, belevágnék egy olyan kalandba, ami valami különleges. Szeretném magamat minél több dologban kipróbálni, és ha szeretek énekelni és szeretem a zenét, akkor miért ne” – mesélte magáról a színpadra lépése előtt.

A mentorok állva tapsoltak Lucának, miután előadta a wish you were gay című dalt.

Ez az, amikor valakiben megvan az X. Amikor minden ott van. Amikor jó kiállása van, jól áll neki a színpad és egyedi hangja van. Jó az ízlésed, tehetséges vagy” – dicsérte Gáspár Laci.

Mindenben tökéletes vagy. Külső, stílus, hang, energia. Idevaló vagy, ez 100 százalék. Eszméletlen tehetséges és szexi csajszi vagy” – hangzott Herceg Erika értékelése.

Produkcióját hallva a mentorok már most biztosak benne: mind a négyen meg fognak küzdeni érte Lucáért a Táborban. Sőt ByeAlex már az idei évad egyik potenciális győztesét látja benne. “Van kedved velem megnyerni ezt az évadot?”– tette fel a nagy kérdést a fiatal versenyzőnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top