nlc.hu
Sztárok

Bodrogi Gyula unokája az X-Faktorban

Bodrogi Gyula unokájától lehidaltak az X-Faktor mentorai

Felállva tapsoltak Bodrogi Enikőnek a mentorok.

Amikor kiderült, hogy a 17 éves versenyzőnek a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész a nagypapája, az egész stúdiónak leesett az álla.

Bodrogi unokája

Bodrogi Gyula unokája is próbálkozott a tehetségkutatóban – Forrás: RTL Klub / X-Faktor – videó

Az énekesnői karriert már 2 éves korom óta szeretném, ez a legnagyobb vágyam. Az életemben a színészet egy nagyon meghatározó dolog, hiszen a nagyszüleim, Bodrogi Gyula és Voith Ági mindig mellettem vannak, és én mindig felnézek rájuk, mert csodálatos emberek, és próbálom az útjaikat követni” – vallotta be a színpadra lépése előtt Bodrogi Enikő.

Enikő Labrinth világslágerével lopta be magát a mentorok szívébe, akik nem győztek áradozni a produkció után. “Büszke vagyok, hogy ilyen tehetségek vannak Magyarországon” – lelkendezett Herceg Erika.

Gyönyörűen énekeltél, és volt lelke a produkciónak” – dicsérte Puskás Peti.

Gáspár Laci nagyon szeretne foglalkozni a fiatal tehetséggel. “Én már most tudom, hogy miket tanítanék neked. Azt szeretném, ha az én csapatomban lennél majd” – mondta Enikőnek, aki 4 igennel továbbjutott a Táborba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top