nlc.hu
Sztárok

Az x-faktoros Bodrogi Enikő tervei

Ehhez kezd most az X-Faktorból kiesett Bodrogi Enikő

B-terve is van Bodrogi Gyula unokájának.

Mint arról beszámoltunk, az X-Faktor 3. élő adásában a Synergy lánytrió mellett Bodrogi Enikő is kiesett. Bodrogi Gyula unokája elárulta a Blikknek, mire készül most, a tehetségkutató után.

Bodrogi Enikő,

Bodrogi Enikő az X-Faktor 3. élő-show-jában – Fotó: Sajtóklub

A 18 éves x-faktoros nem csügged, továbbra is énekesnő szeretne lenni. Elmondása szerint tudja, hogy nem könnyű szakma az énekes szakma, ezért mindenképpen szeretne egy másik utat is, még akkor is, ha meg tudna élni az éneklésből.

Jövőre jelentkeznék egyetemre, business management szakon szeretnék tanulni. (…) A pénzügyeket szeretem, abban szerintem jó lennék” – vallotta be a bulvárlapnak Enikő, aki már az X-Faktor Válogatón elárulta, hogy az énekesnői karriert már 2 éves kora óta szeretné, ez a legnagyobb vágya. Nagypapája, Bodrogi Gyula is támogatja ebben Enikőt. “Mindentől féltem őt, természetesen attól is, hogyha ismertté válna, milyen megpróbáltatások elé állítaná a szakma” – nyilatkozta az X-Faktor alatt a Nemzet Színésze, hozzátéve: ennek ellenére esze ágában sincs akadályozni unokája álmait.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top