nlc.hu
Sztárok

X-Faktor 2022 Élő show versenyzői

Megvannak az X-Faktor Élő show-ba jutott versenyzők, Bodrogi Gyula unokája is bekerült a Top12-be

A mentorok kiválasztották az évad legjobbjait.

Szombat este eldőlt, hogy ByeAlex az Isky & Szkym formációval és Solyom Bernivel, Gáspár Laci pedig Mihályfi Lucával és Serbán Szebasztiánnal indul az Élő show-ba. Ám velük még nem volt teljes a mentorok mezőnye, ezért vasárnap ByeAlex csapatához még csatlakozott Beretka Ádám, Gáspár Laci versenyzőihez pedig Sophia Khan érkezett.

Gáspár Laci csapata

Gáspár Laci csapata – Fotó: Sajtóklub

 

ByeAlex csapata

ByeAlex csapata – Fotó: Sajtóklub

Herceg Erika Bodrogi Enikővel, Helfy Alexával és a mentor által összeállított lánytrióval, a Synergyvel, Puskás Peti pedig Boros Marcival, Kiss Kevinnel és Váradi Ábellel indul jövő héten szombat este az X-Faktor 2022 első Élő show-jába.

Herceg Erika csapata

Herceg Erika csapata – Fotó: Sajtóklub

 

Puskás Peti csapata

Puskás Peti csapata – Fotó: Sajtóklub

A Mentorházban énekelt először amúgy a mentorok előtt a Synergy névre keresztelt lánytrió, amit Herceg Erika rakott össze a Tábor alatt. A mentort feldobta, hogy már most látja, mit kellene velük csinálni, hogy jók legyenek együtt.

Bodrogi Gyula unokája is bejutott az élő-show-ba. Bodrogi Enikő – akiért hatalmas harc folyt már a Táborban – a Mentorházban is bebizonyította, hogy megérdemelten jutott el eddig az X-Faktorban: a mentorok állva tapsoltak a produkciója után:

A hazaküldött versenyzők sírva távoztak a Mentorházból. Nagy Gréta nem is várt mást az estétől, Kornis Anna csalódott magában, Fülöp Denisa pedig igazságtalannak tartja a mentorok döntését.

Október 22-én jön az X-Faktor első Élő-show-ja a legjobb 12 versenyzővel.

Kiemelt kép: Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top