nlc.hu
Sztárok

Mihályfi Luca tervei az X-Faktor után

Ehhez kezd most az X-Faktor 3. helyezettje, Mihályfi Luca

Hálás mindenkinek, aki eddig támogatta.

Mihályfi Luca úgy érzi, az X-Faktor alatt találta meg az életcélját. A tehetségkutató 3. helyezettje nagyon hálás a műsornak, mert úgy érzi, hogy végre azt csinálhatja, amit igazán szeret.

 Mihályfi Luca

Mihályfi Luca az X-Faktor döntőjében – Fotó: Sajtóklub

Úgy érzem, hogy a helyemen vagyok. (…) Az X-Faktorban rengeteg minden megtanultam magamról, az éneklésről és arról, hogyan kell a színpadon létezni. Nagyon hálás lehetek a családomnak és legfőképpen Lacinak (Gáspár Lacinak, a mentorának – szerk.). Az X-Faktor során rátaláltam a célomra, hogy mit szeretnék csinálni egész életemben: énekelni” – vallotta be Luca, aki tehát a jövőben is folytatni fogja az éneklést.

A fiatal tehetség nem csak a mentorokat, a közönséget, hanem még saját szüleit is lenyűgözte, a tehetségkutatóban hétről hétre felrobbantotta a színpadot. Mihályfi Balázsék az X-Faktor válogatóján tudták csak meg, hogy lányuknak milyen hangja van. “Nem tudtuk. Az anyja énekesnő, így ő ráláthatott volna, de én, amikor a fürdőszobában ment a műsor 20 éven keresztül, azt nem appercipiáltam, és az anyukája sem. Amikor először hallotta az első válogatón, akkor ő is megrendült”vallotta be a Keresztanyu színésze.

Lucának egyébként a szülei mellett a párja az, aki rengeteg támogatást nyújt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top