nlc.hu
Sztárok

Mihályfi Luca a szerelmi életéről

„Óriási szerelemben vagyok” – Mihályfi Luca, az X-Faktor versenyzője magánéletéről mesélt

Szülei mellett párja az, aki rengeteg támogatást nyújt Lucának.

A Keresztanyu sztárjának Mihályfi Balázsnak a lánya, Mihályfi Luca nem olyan régen került reflektorfénybe, amikor megmutatta énektudását az X-Faktor színpadán. Luca nem csak a mentorokat, a közönséget, még saját szüleit is lenyűgözte, ezért nem meglepő, hogy egészen az élőshow-ig menetelt, ahol hétről hétre felrobbantja a színpadot

Mihályfi Luca

Mihályfi Luca (rtl.hu)

A 18 éves énekesnő most az rtl.hu-nak adott interjújában mesélt a gyerekkoráról, arról, hogyan támogatják a szülei, és pár magánéleti titkot is megosztott. 

„Óriási szerelemben vagyok most pillanatnyilag, csodálatos párom van. Nagyon hálás vagyok, hogy rátaláltam egy ennyire hihetetlen emberre. Azonban nem akarjuk nagydobra verni ezt a dolgot, nem akarunk belőle nagy nyilvánosságot csinálni. Szeretnénk, hogy ez megmaradjon kettönknek, a mi kis szívünknek, de ő nagyon sok erőt ad nekem és nagyon sokat támogat. Ő a múzsám” – mesélte boldogan Luca, aki azt is hozzátette, párja az, aki néha megosztja vele a negatív kommenteket, hogy teljes képe legyen arról, mit gondolnak róla az emberek. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top