nlc.hu
Sztárok

Mihályfi Luca produkciói az X-Faktor Elődöntőben

„Te egy nagyon-nagy énekesnő leszel!” – állva tapsoltak a mentorok Mihályfi Lucának

Az Elődöntőben kétszer is nagyot énekelt a Keresztanyu színészének a lánya.

Mint arról beszámoltunk, Helfy Alexa búcsúzott az X-Faktor Elődöntőjében, így Solyom Berni, Kiss Kevin és Mihályfi Luca állhat színpadra a tehetségkutató jövő heti Fináléjában, ahol a végső döntés a nézők kezében van, a mentorok ugyanis csak véleményt mondanak majd a produkciókról.

Mihályfi Luca

Mihályfi Luca és mentora, Gáspár Laci – Fotó: Sajtóklub

Mihályfi Luca az Elődöntőben először Takács Nikolasszal énekelt duettet. A Keresztanyu sztárjának, Mihályfi Balázsnak a lánya ugyanis hatalmas rajongója az X-Faktor egykori versenyzőjének, akivel az idei évadban végre közös produkcióban is szerepelhetett. Balázs Fecótól adták elő a Csönd éve című dalt. 

Puskás Peti szerint a fiatal versenyző egyszerűen szárnyalt a színpadon. A mentorok úgy vélik, mostanra érett be Luca tehetsége, és ez látszódott is a Takács Nikolasszal közösen előadott produkciójában.

A fiatal tehetség ezután Prince Purple Rain című dalával állt színpadra. A mentorok – akik állva tapsoltak az előadása után – úgy gondolják, az évad egyik legjobb produkcióját nyújtotta Mihályfi Luca, így egyértelmű volt számukra, hogy ott a helye a Fináléban.

Annyira örülök, hogy a részese lehetek annak, amikor elkezded a karrieredet. Tudom, hogy előtted még nagyon-nagy karrier áll, és tudom azt, hogy te egy nagyon-nagy énekesnő leszel. Már most az vagy. (…) Úgy érzem, ahogy most énekeltél, mindenki el fog ismerni” – mondta mentoráltjának Gáspár Laci.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top