nlc.hu
Sztárok

Solyom Berni a 2022-es X-Faktor győztese

Megvan az X-Faktor győztese, Solyom Berni nyerte 2022-es évadot

Solyom Berni lett az X-Faktor 2022-es évadának győztese.
A győztes Solyom Berni kezét a magasba emeli ByAlex az X-Faktor 2022 döntőjében

Szombat este eldőlt, hogy ki nyerte meg az X-Faktor 2022-es évadát. A versenyzőknek hónapokon át tartó kemény küzdelemben kellett bizonyítaniuk, hogy ők a legjobbak, a döntőben Mihályfi Luca, Solyom Berni és Kiss Kevin mérte össze a tudását.

Végül ByeAlex mentoráltja, Solyom Berni szerezte meg a végső győzelmet, ő lett 2022 legjobb előadója, valamint 12 millió forint boldog tulajdonosa.

Az X-Faktor döntősei három produkcióval készültek, ám volt, aki nem adta elő az összes dalát. A nézők már a produkciók közben szavazhattak, hogy kiket szeretnének látni a finálé második felében. Amikor a versenyzők előadták az első produkciójukat, véget ért a szavazást, és kiderült, hogy Mihályfi Luca lett az X-Faktor 2022 harmadik helyezettje.

Ezután Solyom Bernadett és Kiss Kevin között folytatódott a verseny a végső győzelemért. Ők még két-két dallal bizonyíthattak, míg végül a nézők szavazatai alapján Solyom Berni lett az X-Faktor 2022-es évadának győztese.

(Kiemelt kép: RTL Magyarország/Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top