nlc.hu
Sztárok

X-faktor: Herceg Erika két versenyzője esett ki

X-faktor: két versenyzőjét is elveszítette Herceg Erika

Szombaton kiderült, kik kerültek be az X-faktor elődöntőjébe.

Az X-faktor újabb évadja elérkezett a harmadik élő műsorhoz, a versenyzőknek pedig ezúttal két produkcióval kellett előállniuk, és vannak, akik saját dallal is készültek az estére.

Az énekeseket két fordulóban lehetett értékelni. Az első körben Herceg Erika lánycsapata, a Synergy kapta a legkevesebb szavazatot, így nekik véget ért a verseny. Ami a második kör illeti, nem volt félnivalója Solyom Berninek és Kiss Kevinnek, ők egyeneságon jutottak be az elődöntőbe, és később csatlakozhatott hozzájuk Helfy Alexa és Mihályfi Luca, Herceg Erika viszont egy újabb mentoráltat veszített el Bodrogi Enikő személyében.

Bodrogi Enikő szereplése megosztotta a zsűritagokat, Gáspár Laci azt mondta, most először csalódott az énekesnőben, akit egyébként nagyon kedvel és tisztel. Puskás-Dallos Peti nem értett egyet mentortársának véleményével, szerinte a versenyzőnek nagyon különleges hangszíne van, olyan mintha egy különleges filteren keresztül énekelne, de neki is voltak felvetései a produkcióval kapcsolatban. ByeAlex pedig megtisztelőnek érezte, hogy egy ilyen előadásmódban hallgathatta meg saját dalát.

X-faktor élő adás

Fotó: RTL.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top