nlc.hu
Sztárok

Herceg Erika nem haragszik volt párjára a félrelépés miatt

Herceg Erikát megcsalták: „Nem tudom elviselni, ha velem egy férfi tiszteletlen”

Az X-Faktor női mentora sokat tanult a történtekből.

Herceg Erika életének minden eddigi kapcsolatából tanult valamit. Bár akadtak fájdalmas pillanatok az életében, melyeket a férfiak okoztak, nem gondolja magát bosszúálló típusnak.

Herceg Erika

Herceg Erika Fotó: Trenka Attila

„Sokkal könnyebben veszem a nehézségeket. Mindig úgy gondoltam, hogy minden embernek, aki bejön az életünkbe, annak szerepe van. Ha valaki megbántott, akkor az csak azért történt, hogy bölcsebb, tapasztaltabb, erősebb legyek. Volt olyan párom, aki megcsalt, de nem haragszom rá. Elfogadtam, ő ilyen, és elkönyveltem a történteket azzal, hogy nekünk valamiért találkoznunk kellett. Ő segített abban, hogy rájöjjek: képtelen vagyok eltűrni a félrelépést, és nem tudom elviselni, ha velem egy férfi tiszteletlen. Minden ember, aki az életem szereplője volt eddig, kellett ahhoz, hogy oda jussak, ahol ma vagyok. Nagyon büszke vagyok arra, hogy végre van egy olyan párom, aki tisztel és szeret, aki a tenyerén hordoz, és maximálisan úriemberként viselkedik velem” – mesélte a Story magazinnak az énekesnő, aki hamarosan a Six című musicalben lesz látható a Madách Színházban. 

További részletek a ma megjelent lapban:

Liptai Claudia

Fotó: Story magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top