nlc.hu
Sztárok

Herceg Erika x-faktoros ruhái

Herceg Erika legextrémebb ruhái az idei X-Faktorból: némelyiken a nézők is kiakadtak

Hol dominának öltözve, hol pedig aligruhában zsűrizett.

Herceg Erika az X-Faktor Élő-show-k alatt hétről hétre extrémebbnél extrémebb ruhákban tündökölt. Könnyű dolga volt vele a stylistnak, mert a mentor irigyelésre méltó alakján minden jól állt. “Bármit rá lehet adni. Erika elég hálás feladat, mert tökéletes minden porcikája” – árulta el Flórián Kata, aki a mentorok és a műsorvezető ruháiért felelt.

Herceg Erika korábban csak fekete, fehér, esetleg bézs színű ruhákat viselt. A műsor stylist-ja azonban olyan sikeresen ki tudta mozdította a mentort a komfortzónájából, hogy egyedül csak a Válogató idején viselt fekete ruhát, utána gyakorlatig a szivárvány minden színében láthattuk, ráadásul különleges ruhakölteményekben.

Herceg Erika,

Herceg Erika merész, x-faktoros ruhái emlékezetesek maradnak a tehetségkutató 11. évadából – Fotó: Sajtóklub

Már az első adást egy olyan öltözékkel robbantotta be, aminek a láttán csak kapkodták a levegőt a nézők. A rózsaszín, magasan felsliccelt estélyije volt az első Élő-show fő látványossága. Sok néző ki is akadt, mondván túl sokat mutató ruhába bújt.

Herceg Erika

Fotó: Sajtóklub

 

Herceg Erika

Fotó: Sajtóklub

A mindenkit elkápráztató öltözék azonban hagyott néhány kérdést a nézőkben, sokakban ugyanis felmerült, hogy a tehetségkutató női mentorán volt-e egyáltalán bugyi. Erre Kamarás Norbi, az X-Stage műsorvezetője rá is kérdezett:

Nincs is rajtad bugyi?” – tette fel a kérdést Norbi, mire Erika így reagált: “Van, hollywoodi bugyi van rajtam gyerekek! Hát hol szabad kimenni a színpadra bugyi nélkül?! Azért ennyire extrém nem vagyok, le van ragasztva minden, ami kell. Még ha ki is bújik, akkor sem látszik semmi“.

Herceg Erikának a 2. Élő-show-ban viselt ruhája is nagyon emlékezetes. Akkor a stylist – mondhatni – dominának öltöztette: a mentor egy tűzpiros latexruhában jelent meg.

Herceg Erika

Fotó: Sajtóklub

A 34 éves énekesnő a 3. Élő-show-ban is egy merész szettbe bújt: brutális – egészen a köldökig érő – dekoltázst villantott. A flitteres overállja a tülszoknyaszerű uszállyal csak hab volt a tortán.

Herceg Erika

Fotó: Sajtóklub

Herceg Erika a műsor végeztével a következőket mondta a bevállalós, extrém ruháiról: “A fiúk szerintem büszkék voltak, hogy egy ilyen mutatós, jól öltözött mentor ül köztük“.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top