nlc.hu
Sztárok

Herceg Erika jógázik

Herceg Erika: „40 körül simán bevállalom a plasztikai műtétet az arcomon”

Herceg Erikát elcsaltuk egy jógaórára, aztán kifaggattuk arról, hogyan tartja formában magát, és azt is elárulta, minek köszönhető, hogy 30 felett is csodálatosan üde és sima a bőre.

Az X-Faktor adásaiból harcos amazonnak ismerhettük meg őt, ám amikor beülsz vele egy kávézóba, vagy sétálsz vele az utcán, mindenki arcára mosolyt csal. Éppen ezért biztos voltam benne, hogy remekül megy majd a közös gyakorlás.

„Eddig sosem kattantam rá a jógára. Azt gondolom, ez pont az a sport, ahol nagyon sokat számít a jógaoktató kisugárzása, energiája. Mivel elég érzékeny vagyok az ilyesmire, fontos volt számomra, hogy Beával már az első pillanattól kezdve felszabadultan éreztem magam, talán ez annak is köszönhető, hogy már ismertük egymást” – kezdte Herceg Erika, aki még a legcsavarosabb ászanákban is remekül helytállt. 

Herceg Erika jóga (6)

Fotó: Zsolnai Péter

„Tetszett az óra és másnap kellemes izomlázam volt, aminek nagyon örültem, mert ez azt jelenti, hogy jól sikerült az edzés, és a testem minden részét sikerült megmozgatnunk” – tette hozzá Erika, akinek megszakításokkal, de mindig jelen volt a sport az életében. 

„Tavaly lebetegedtem, ezért abba kellett hagynom az edzéseket, pedig előtte napi szinten sportoltam. Egy éve sajnos »lustálkodom«, de nemrég újra elkezdtem edzeni. Imádom a kardiót, a konditermes edzéseket edzővel, súlyokkal. Mindezt pedig kiegészítem a saját diétámmal. Bizonyított tény, hogy 80 százalékban a legfontosabb az étkezés, a helyes szénhidrát- és fehérjebevitel, legalább 1,5 liter tiszta víz fogyasztása, valamint az alvás, az én esetemben legalább 6-7 óra naponta. A többi pedig a mozgás, ha nincs konditerem, akkor sok séta, legalább 3-5 km mindennap” – magyarázta az X-Faktor mentora, aki a forgatások előtt még jobban odafigyel arra, hogy jó formában legyen.

Herceg Erika jóga (13)

Fotó: Zsolnai Péter

„A fontosabb időszakokban nagyon szigorúan betartom a helyes étkezést, nincs semmi édesség és alkohol. Az arcbőrömet igyekszem, napi szinten a nekem megfelelő kozmetikumokkal ápolni, ha nincs forgatás, akkor nem is sminkelem maga és óvom a bőröm. A plasztikai kezelésekkel nincs problémám, hiszen azt a célt szolgálják, hogy a bőr sokáig fiatal maradjon. A legfontosabb, hogy ízléses legyen, és ne vigyük túlzásba. A melleimet plasztikáztattam pár éve és nagyon elégedett vagyok. Az arcbőrömet pedig hidratáló injekciókkal tartom karban. 34 éves vagyok, a mindennapos kozmetikai termékekkel való ápolás már nem elég ahhoz, hogy megőrizzem a fiatalságomat. Szeretem az új és minőségibb termékeket kipróbálni, ami a külföldi piacon megtalálható. Persze ezeknél is fontos a mértékletesség. Majd ha eljön az ideje, 40 körül simán bevállalom a plasztikai műtétet az arcomon, remélem, addig megtalálom a megfelelő orvost erre a feladatra” – mondta Erika, aki az együttessel töltött sűrű időszakban különleges praktikát talált ki a kiegyensúlyozott étkezés betartására.

Évek kellettek ahhoz, hogy megtanuljam beosztani az időmet, az energiáimat. Étkezés szempontjából engem mindig megmentett a pirított hajdina, mivel főzés nélkül egy doboz hideg vízbe beáztatva néhány óra alatt megduzzadt, és kész volt a fogyasztásra. Tele van vitaminnal, megfelelő szénhidrátot tartalmaz és meglepően gazdag fehérjében. Tehát száraz formában mindig vittem magammal az útra

Amióta Magyarországon él, minden perce be van osztva, a kikapcsolódásra kevés ideje jut, de a zene a pihenés óráiban is segíti. „Azzal pihentetem az elmém, hogy elterelem a figyelmem, például olvasok, megnézek egy filmet vagy sorozatot. Szeretek sétálni, közben zenéket hallgatok, ilyenkor jelen is vagyok a nagyvilágban, de agyban mégis máshol, a zene mindig felszabadít. Imádok autót vezetni, hangos zenét hallgatva. Vagy egyszerűen felhívom a szüleimet, és hosszú órákon át beszélgetünk. A stressz levezetésében pedig az alvás segít. A hosszú utak, koncertek vagy forgatások után a testem és az agyam úgy kifárad, hogy egyáltalán nem akar semmit, kivéve az alvást. Nálam az a gyógyír mindenre” – magyarázta Erika, akinek nem könnyű ez az időszak, hiszen messze a párjától, egy másik országban kell helytállnia a mindennapokban.

Herceg Erika jóga (2)

Fotó: Zsolnai Péter

„Addig, amíg nem ismerkedtem meg a párommal öt évvel ezelőtt, egy »magányos farkas« voltam. Ő az első komoly párkapcsolatom, akit ennyire közel engedtem magamhoz, és most nagyon hiányzik. Mindketten hiszünk abban, hogy vannak feladataink az életünkben, amit be kell töltenünk, és ez csak megerősíti a kapcsolatunkat. Nagyon tudatosan állunk egymáshoz és mindent megbeszélünk. De azért igyekszünk minden szabadidőnket kihasználva találkozni Európa különböző pontjain, és megmondom őszintén, hogy ez is egy csodálatos időszak az életünkben.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top