nlc.hu
Sztárok

Herceg Erika az X-Faktorról

Herceg Erika: „A fiúk szerintem büszkék voltak, hogy egy ilyen mutatós, jól öltözött mentor ül köztük”

Élete legszebb időszakaként jellemezte a műsort.

Hétvégén véget ért az X-Faktor, melyet ByeAlex mentoráltja, Solyom Berni nyert meg. A versenyzőkön kívül a mentorszékben is volt meglepetés idén, ugyanis az akkor még kevesek által ismert énekesnő, Herceg Erika került be a fiúk mellé. 

Herceg Erika

Herceg Erika a Reggeliben

Az előválogatók során Erika viselkedése nem mindig nyerte el a nézők tetszését, de később mindenki úgy érezte, egy szerethető, őszinte karakter. A műsor végeztével ma a Reggeli vendégeként mesélt extrém szettjeiről és arról, neki a stílusa őszinte, vagány és bevállalós. 

„A fiúk szerintem büszkék voltak, hogy egy ilyen mutatós, jól öltözött mentor ül köztük – mondta a mentor, majd hozzátette azóta is tartja a kapcsolatot mentortársaival és üresnek érzi az életét az X-Faktor nélkül. – Azt mondtam a műsorban, hogy ez volt életem egyik legszebb időszaka, és most nektek megmondhatom őszintén: ez volt a legboldogabb évem az életemben. 34 éves vagyok, 2022 van, és ezt az évet be fogom magamnak keretezni, és mindig emlékezni fogok minden egyes mozzanatára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top