nlc.hu
Sztárok

Gáspár Laci sírva fakadt

Gáspár Laci saját bűntudata miatt fakadt sírva az X-Faktor mentorházában

Hiába ríkatta meg a versenyző Lacit, ez sem volt elég a továbbjutáshoz.

A mentorház utolsó napjaiban Gáspár Laci, Puskás Peti, ByeAlex és Herceg Erika kiválasztották azokat a versenyzőket, akiket a 2022-es X-Faktor élőshow-jába visznek magukkal. Kornis Annát Laci korábban kemény kritikákkal illette, és ugyan a többi mentort ezúttal sem nyűgözte le annyira lány, az énekes mégis könnyekben tört ki a produkció alatt.

Gáspár Laci

Gáspár Laci X-Faktor mentorház

Azért ez ennyire nem volt jó, hogy sírni kell – mondta Herceg Erika mentortársának, aki miután összeszedte magát, elmondta, mi zajlott le benne. – Nem fogom tudni megmagyarázni, csak elmondom, amiket gondolok, amit érzek. Nekem most ez egy történet volt. Kicsit bűntudatom volt, rosszul éreztem magam, hogy bántottam őt, mert nagyon nehéz kritikát mondtam neki, kemény voltam vele. És akkor most eljött ide ez a lány, és elénekelt egy ilyen magyaros, igazi, népies dalt. Azt éreztem, hogy ott tanult kint a Berkeley-n a legnagyobbak között, és ehhez illett a legjobban a hangja.”

Később az énekes azt is hozzátette, a számnak a szövege személyesen is megérintette. 

Ez egy szép dal, szép szöveg. Mikor mondta, hogy „nincsen apám”, ott még jobban meghatódtam. Nekem sincsen apám nagyon régóta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top