nlc.hu
Sztárok

Herceg Erika vallomása a Puskás Petivel való vitájáról

Megszólalt az x-faktoros balhéjáról Herceg Erika: „A sírás határán álltam”

Így látta a mentor az idei évad eddigi legfeszültebb vitáját.

Mint arról beszámoltunk, Herceg Erika és Puskás Peti vitájától volt hangos a stúdió az X-Faktor második Válogatóján. A mentora az rtl.hu-nak adott interjúban elárulta, milyen érzések kavarogtak benne, amikor kiviharzott a stúdióból.

Herceg Erika

Herceg Erika megígérte, többé nem vonul ki az X-Faktor stúdiójából – Fotó: Sajtóklub

Abban a pillanatban nem esett jól, hogy viccet csinál belőle Alex. Szerintem ez volt az utolsó csepp a pohárban, és muszáj volt kieresztenem a gőzt. (…) Kimentem a mosdóba, próbáltam megnyugtatni magam, mivel a sírás határán álltam” – vallotta be Herceg Erika. Elmondása szerint nem akart a kamerák előtt sírni a megbántottság miatt.

Amikor visszatért a stúdióba, azzal indokolta jégkirálynős viselkedését, hogy csupán arra koncentrált, hogy minél gyorsabban megnyugtassa magát, emiatt még a mentortársaira sem nézett rá. “Fontos volt, hogy visszatérjünk a régi kerékvágásba, és hogy minél előbb folytassuk a közös munkát” – jelentette ki a mentor, aki nem titkolja, igencsak lobbanékony ember. Mostanra pedig már belátta, hogy másképp is kezelhette volna a szituációt.

Így vonult ki a stúdióból Herceg Erika:

Abban pedig biztos, hogy a jövőben is lesznek nézeteltérései a mentortársaival, mivel valamennyien különbözőek. “Viszont azt megígérem, hogy sokkal erősebb leszek, és soha többé nem vonulok ki a stúdióból” – hangsúlyozta Herceg Erika.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top