nlc.hu
Sztárok

Így balhézott Herceg Erika az X-Faktorban

Kiviharzott Herceg Erika a stúdióból, faképnél hagyta a mentortársait – videó

Nagyon felhúzta magát az újdonsült mentor.

Amikor Nagy Krisztofer egy Lady Gaga-dalt adott elő az X-Faktor második Válogatóján, Herceg Erika ismét megpróbálta felcsábítani Puskás Petit a színpadra. Mentortársa azonban hallani sem akart róla, és inkább “menekülőre fogta a dolgot”.

Herceg Erika

Herceg Erika fogta magát és egyszerűen kisétált az X-Faktor stúdiójából – Fotó: Sajtószoba

Mi van, félsz tőlem?”– esett neki Erika, aki ekkor még nem is sejtette, hogy a vita közben Alex készített róla egy fényképet. Mikor tudomást szerzett mentortársa tettéről, és meglátta a fotót, fogta magát, és kiviharzott a stúdióból.

A színfalak mögött még Miller Dávid sem tudta megvigasztalni.

Herceg Erika jégkirálynőként tért vissza a stúdióba, és még a versenyzők sem tudták megolvasztani a szívét. Miután az X-Faktor női mentora visszaült a mentorszékébe, sorban intette le a versenyzőket, mentortársai azonban nem igazán értettek egyet a döntéseivel. Végül Gáspár Laci kért bocsánatot Erikától, aki ekkor belátta: lehet, hogy túlzásokba esett.

Puskás Peti és Herceg Erika végül egy békülős tánccal engedték el vitájukat a mentorpult tetején.

A két mentor – aki DJ Papucs és Janika produkciójára ropta az asztalon – ekkor már teljesen félre tudta tenni korábbi nézeteltérésüket és rendesen kitombolták magukat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top