nlc.hu
Aktuális

Musicalben szerepel Herceg Erika

Herceg Erika az X-Faktor után a Madách Színházban kapott szerepet

December óta nem hallatott magáról az énekesnő.

A minap bejelentette a következő évad produkcióit a Madách Színház. Két grandiózus előadással kezdik a színházi szezont, az egyik a Pretty Woman musicalváltozata, a másik pedig a Six című alkotás. Utóbbiban kapott szerepet az X-Faktor mentora, Herceg Erika, aki régóta nem hallatott magáról. Az énekesnőről a teátrum igazgatója, Szirtes Tamás mesélt a story.hu-nak.

Herceg Erika

Fotó: RTL

„A feltételezés az, hogy ha VIII. Henrik hat felesége most élne, akkor egy olyan popcsapatot alakítanának, mint a Spice Girls, és ezek a lányok egyszer csak egy koncert formájában elmesélik, hogy mi is történt valójában. (…) Szemtelen gondolat, és a hölgyek kellőképpen szemtelenek is. A Madách Színházban mindig is kettős szereposztásban adjuk elő a darabjainkat. Arra gondoltam, hogy felállítunk egy színésznő sort és egy popénekes sort. Így majd egyik este a darabot popdívák, a másik este pedig kiváló musicalszínésznők adják majd elő” – részletezte Szirtes a lapnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top