nlc.hu
Aktuális

Visszatért Herceg Erika

Előkerült Herceg Erika, megindokolta az eltűnését az X-Faktor mentora

Kiderült, mi miatt volt távol hosszú hetekig.

Herceg Erika az X-Faktor óta teljesen eltűnt, de most újra bejelentkezett, és elmondta, miért tűnt el – írja a Blikk. A kárpátaljai származású énekesnő nemcsak a színpadtól vonult vissza a tehetségkutató után hosszú hetekre, hanem a közösségi médiától is.

Herceg Erika

Több hét eltelte után került csak elő Herceg Erika – Fotó: Sajtóklub

Most viszont Insta-Story-ban jelentkezett be Herceg Erika, megtörve a csendet. Elárulta: mostanáig pihent. “Ideje visszatornázni magamat az ünnepek és a nagy evések után” – posztolta az edzőruhában pózoló énekesnő.

Herceg Erika az X-Faktor 11. évadának új női mentoraként mutatkozott be a nézők előtt tavaly, a tehetségkutatóban való mentorkodást az élete legszebb időszakaként jellemezte. Az előválogatók során a viselkedése nem mindig nyerte el a nézők tetszését – ő is tisztában volt azzal, hogy egy megosztó személyiség -, de később mindenki úgy érezte, hogy egy szerethető, őszinte karakter. Az Élő-show-k alatt amúgy hétről hétre extrémebbnél extrémebb ruhákban tündökölt, némelyiken a nézők is kiakadtak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top