nlc.hu
Sztárok

Szólókarrierbe kezd Kiss Emília

A Sztárban sztár leszek!-ből kiesett Szekeres Adrien lánya többé nem indul utánzó műsorban

Emíliát egyáltalán nem törte meg a kiesés, sőt inkább rávilágított arra, hogy mire koncentráljon a továbbiakban.

Szekeres Adrien lánya a középdöntőig jutott második produkciójával a Sztárban Sztár leszek!-ben. Kiss Emília kedvét nem vette el a műsor, sőt a kiesés sem törte meg, mert rájött: nem neki való a Sztárban Sztár leszek!, ugyanis nem az utánzásban érzi magát otthon, hanem a saját dalai előadásában – írja a Bors.

Kiss Emília

Kiss Emília A Sztárban Sztár leszek!-ben – Fotó: Sajtószoba

Ez a műsor nagyon megerősítette abban, hogy neki a saját útját kell járnia. Nemhogy elkedvtelenítette, hanem begyújtotta a rakétákat. (…) Sokan azt gondolják, hogy megtörte őt a kiesés, de akkor elmondom, hogy nem csügged” – mesélte a bulvárlapnak Szekeres Adrien, aki elárulta: 2 hét múlva jelenik meg Emília első dala, ami – elmondása szerint – szakmai körökben is nagyon nagy port kavar.

Elment a híre. Komoly támogatást kapunk. Túl vagyunk a fotózáson, most forgatjuk a videóklipet. (…) Készül a lemez. (….) Az apukája most nem az én dalaimon dolgozik elsősorban” – jegyezte meg a kétgyermekes énekesnő, hozzátéve: a férjével most már komolyabban veszik a lányuk zenei érdeklődését.

Kiss Emília

Kiss Emília és szülei – Szekeres Adrien és Kiss Gábor – Tillával A Sztárban Sztár leszek!-ben – Fotó: Sajtószoba

Az énekesnő azt is elmondta a bulvárlapnak, hogy a lánya többet nem fog elindulni olyan versenyben, ahol mást kell utánozni, mivel egy élő műsor rengeteg energiát elvesz, Emília pedig inkább a saját projektjére akarja koncentrálni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top