nlc.hu
Sztárok

Jaksity Kata kislánya A Séf meg a többiekben

Sorozatban szerepel Jaksity Kata kislánya

Schneider Zoltán kislányát alakítja A Séf meg a többiek című szériában.

Borsot tört a szakácsok orra alá az a rosszcsont kislány, aki A Séf meg a többiek sorozat szombati epizódjában tűnt fel. Jaksity Kata legkisebb gyereke, a 8 éves Ducsai Jázmin színészi pályára lépett: az RTL Klub sorozatában kapott szerepet.

Ducsai Jázmin

Színiiskolába jár Ducsai Jázmin – Forrás: RTL Klub / Reggeli – videó

Egy rosszcsont kislányt alakítok. Az egész konyha az én játszóterem. Kiabálok, meg firkálok, meg eltűnök” – mesélte a szerepéről Jázmin, aki a főszereplő séfnek, Schneider Zoltánnak alakítja a kislányát. Jaksity Kata kislányát egyébként Földesi Margit – akinél a színészmesterséget tanulja Jázmin – ajánlotta be a sorozatba.

Édesanyja is ott volt a forgatásokon, aki elárulta, hogy gyerekkorában ő is statisztált, sőt a nagyobbik fia is színészkedett. “Jázmin nem is munkának fogta fel a forgatásokat. (…) Utána vittem őt a suliba. Azért keményen nyomta ezt az időszakot, de közben összebarátkozott a stábbal, a rendezővel. (…) Támogatom, nagyon sokat tud adni a színészkedés. A nagyfiam Alföldi Róbert három színdarabjában szerepelt 11-13 éves kora között a Nemzeti Színházban. Aztán nem abba az irányba ment Ábel, de egy magabiztos megjelenést adott neki” – mesélte Jaksity Kata, akinek a kislánya bevallotta az interjú végén, hogy nem akar színésznő lenni, inkább állatorvos.

Olvass még Jaksity Katáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top