Sztárok

Jaksity Kata: „Sok férfit megijeszt, hogy három gyerekkel élek együtt”

Jaksity Kata újra randizik – elárulta, mi ijeszti meg a legjobban a férfiakat.

Jaksity Kata és a volt férje 2016-ban döntöttek a válás mellett, azóta egyedül van a műsorvezető. Egy ideje új feladatokat vállalt, és sokat utazik a gyerekeivel, de így is gyakran magányosnak érzi magát. „Sokkal könnyebb lenne az életem egy megfelelő társsal, akivel meg tudnám beszélni a napjaimat, aki támogatna, segítene a tanácsaival, vagy csak meghallgatna” – mondta korábban Jaksity Kata, aki az utóbbi időben elkezdett randizni, ám van egy hátráltató tényező. 

„Tisztában vagyok vele, sok férfit megijeszt, hogy három gyerekkel élek együtt, de nem kell bennünket eltartani, hiszen képes vagyok erre magam is. De természetesen arra vágyom, hogy egy olyan családot működtessek, amiben van egy férfi mellettem. Az sem zavarna, ha gyerekkel érkezne, sőt… Egy új kapcsolat viszont valóba szárnyakat adhat” – árulta el a BEST magazinnak a műsorvezető, aki az ismerkedés több formáját is próbálta.

,,Nyilván az online társkeresőkben az a jó, hogy kinyitják a világot, és könnyebbé teszik az ismerkedést mai rohanó életünkben. De közben éppen ezért felszínesebbé is teszik. A nagy kínálat miatt ritka, hogy valóban meg akarjanak ismerni valakit. Sokan önző életet élnek, a saját jólétük a fontos, a másiké már kevésbé. Vagy alkalmazkodsz hozzájuk, vagy nem kérnek belőled” – részletezte Kata.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top