Sztárok

Jaksity Kata nehéz időszakon van túl, erről mesélt

Jaksity Kata nehéz időszakon van túl, de ezt nem leplezte egy percig sem. Szeretné, ha mindenki látná, hogy a hírességek élete sem tökéletes.

Két és fél éve jelentette be Jaksity Kata, hogy 22 év után elválik a férjétől. Leszögezte, nincs szó veszekedésről, csupán nem tudták megmenteni a házasságukat, és nem akarták erőltetni, ami nem megy. A tévés albérletbe költözött, majd nemrég végre a saját családi ház is meglett. A gyerekek vele mentek, de az apukájukat is gyakran látják. A műsorvezetőt nem sokkal ezután kirúgták az ATV-től, ami akkor sokként érte, de ebből a hullámvölgyből is kilábalt. Nemrég belekezdett egy teljesen új dologba, most pedig erről és az elmúlt évekről mesélt az RTL Klub Reggeliben.

„Nem szeretem ezt a Facebookon kiretusált, szép életet. Segít, ha azt látják, hogy a mi életünk sem mindig irigylésre méltó” – kezdte a beszélgetést Jaksity Kata. „Az édesanyámmal kezdődött, aki kilenc gerincműtét után kerekesszékbe került, ezzel párhuzamosan, 22 év után szétköltöztünk a férjemmel. Közben eladtuk a közös otthont, nekem meg kellett oldanom a három gyerekkel egy újat. (…) Amikor kezdtem helyreállni, akkor jött az ATV-s elbocsátásom” – részletezte az elmúlt éveket Jaksity Kata.

A tévés elárulta, szakember segítségét kérte, de ezt egyáltalán nem szégyelli. Csoportos terápiát is kipróbált, de ez annyira nem jött be neki, ott nehezebben nyílt meg. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top