Sztárok

Teljesen új dologba vág bele Jaksity Kata

Jaksity Kata sokat foglalkozott a lélekkel a műsoraiban, ezért lélek- és életmódközpontot hoz létre.

Jaksity Katát február végén bocsátották el az ATV-től, azóta bár vállalt műsorvezetői munkákat, a képernyőre nem tért vissza. A tévés úgy gondolta, itt az ideje a váltásnak, ezért olyan bejelentést tett a közösségi oldalán, amelyen még a legrégebbi rajongói is elcsodálkoztak. 

„A műsoraimban sokat foglalkoztam lelki témákkal. Azt gondolom, hogy a sok stressz, szorongás, az állandó napi rutinok, a túl sok munka, a gyerekeink iránti felelősségteljes gondoskodásunk 0-24-ben megterheli a lelkünket, ha közben nem tudunk kellően töltődni. Márpedig ha a lelkünk nincs jól, képes megbetegíteni a testünket. A Soul 2 Soul lélek-és életmód központot azzal a szándékkal hoztam létre, hogy legyen egy hely ahol szakemberek segítségével foglalkozhatunk a lelkünkkel, szellemünkkel és ezáltal előzhetjük meg betegségek” – írja az Instagram-oldalán Jaksity Kata. Rajongói meglepődtek a váltáson, de elfogadják és támogatják az ötletét. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top