nlc.hu
Sztárok

Jaksity Kata: Valahogy mindig kirúgtak

Jaksity Kata: „Engem valahogy mindig kirúgtak”

Élete legnehezebb pillanatairól mesélt Jaksity Kata az Erősebb Igen! legutóbbi adásában Liebhaber Juditnak.

A tévés igazi példakép sokak számára, alapítványával sok-sok nőnek segít, saját életében is többször talpra állt. Ezekről a nagy döntésekről, nehéz pillanatokról vallott őszintén. Jaksity Kata évtizedeken keresztül volt képernyőn, több csatornán, rengeteg műsorban kipróbálta magát, karrierje sokszor vett fordulatot, azonban szinte sosem ő döntött saját távozásáról.

„Voltak elég kemény szakaszai az életemnek, amikor kihúzták a lábam alól a talajt. Valahogy mindig kirúgtak, és ez nem azt jelenti, hogy velem nem lehet együtt dolgozni. Ez egy ilyen szakma: jön valaki, aki fontos lesz, vagy leépítések jönnek… Ezek nagyon meg tudják rendíteni az embernek a saját magában való hitét” – mesélte Kata, aki mindig igyekezett előnyt kovácsolni egy-egy nehéz időszakból is.

jaksity kata erősebb igen

Jaksity Kata (Fotó: Erősebb igen)

A tévés nem csak munkáról, hanem magánéleti fordulópontjairól is mesélt. Elárulta, hogy miért döntött úgy annak idején, hogy kisbabája elvesztését a nyilvánosság elé tárja, valamint szerelmi életéről is őszintén vallott. Kata elárulta, az utóbbi időben nincsenek komoly kapcsolatai, mert szerinte a férfiak megijednek az erős nőktől.

„Nagyon fájdalmas pontja volt a házasságomnak, hogy nem lehetett támogatni a férjemet, talán azért, mert azt gondolta, hogy ettől gyengébb lesz. Mindig csapatokban szeretek gondolkodni, az erő abban van. Olyan kapcsolatra vágyom, amiben adhatok, de cserébe én is kapok. Az persze egyértelmű, hogy a háztartást nem a nőre szabták, hanem együtt van felelősségünk a gyerekek körül, a családban, a házon belül. Aztán a munkánkat végezzük, és ha ott egymásra szükségünk van, akkor el tudom mondani, ami szétfeszíti a fejemet, vagy ő megosztja velem a gondjait. Na az egy kapcsolat” – árulta el véleményét Jaksity Kata Liebhaber Juditnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top