Sztárok

Már ilyen nagy Jaksity Kata kislánya

Jaksity Kata már nem dolgozik az ATV-nél, így több ideje van a gyerekeire – nemrég megmutatta, hova költöztek négyesben, mi pedig meglepődtünk, mekkorát nőtt a kislánya, Jázmin.

Jaksity Katát februárban bocsátották el az ATV-től, de ő nem kezdett sárdobálásba, viszonylag jól viselte a változást, erről még a közösségi oldalán is írt. Azóta több időt van a gyerekeivel, nemrég pedig új otthonba költöztek négyesben. Gyönyörű lakásban élnek, de amin a legjobban meglepődtünk, hogy mekkorát nőtt a híradós kislánya, Jázmin

„Szerencsés alkat vagyok, örök optimista, minden helyzetből tudok tanulni. A családom és a barátaim pedig nagyon sokat segítenek lelkileg a nehéz időszakaimban” – mesélte az elmúlt pár hónappal kapcsolatban Jaksity Kata, aki elárulta, mindenképp a saját ízlésére szerette volna kialakítani az otthonát, ezért telket vásárolt, és építkezett, ráadásul kétgenerációs házat a szüleivel együtt, de nem járt szerencsével. 

Azóta is futok a pénzem után, a kezemben van egy igazságügyi szakértői jelentés a hibás teljesítésükről, ami sajnos sokmilliós nagyságú, és mégsem vagyok védve, mégsem lehetek benne biztos, hogy a pénzt maradéktalanul visszakapjuk a szüleimmel

– részletezte a Story magazinnak a híradós. Amikor végre beköltöztek, jött az újabb csapás, az ATV elbocsátása. Ekkor sem keseredett el, újabb álmokat szőtt, és a mai napig ezek megvalósításán dolgozik. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top