nlc.hu
Sztárok

Ilyen most Győzike és öccse kapcsolata

Gáspár Zsolti Győzikéről: „Szerintem megint több gyógyszert vett be a kelleténél”

Három éve már, hogy Gáspár Zsolti műsorvezetőként a bátyja, Gáspár Győző nyomdokaiba lépett. Sikerei óta viharos testvéri kapcsolatuktól zeng a sajtó, ám Zsolti most, a Story magazinnak adott interjúban tiszta vizet öntött a pohárba.

Gáspár Zsolti

Gáspár Zsolti, a Farm VIP 3. Gazdája – Fotó: Sajtószoba

A hírek és bátyja kiszólásai ellenére Zsolti állítja, hogy Győzivel örülnek egymás sikereinek, és ha valaha volt is, ma már nincs köztük rivalizálás. Helyre tette bátyja furcsa kijelentéseit is, amiket az ázsiai kaland során Győzi sírva tett a kamerák előtt. „Győzi mondja csak a magáét, hogy megint egy éve nincs apja meg testvére, de róla tudni kell, hogy nem minden úgy van, ahogy mondja. Szerintem megint több gyógyszert vett be a kelleténél! (…) Az igazság az, hogy békesség és szeretet van nálunk. Összejárunk, együtt vacsorázgatunk, nincsen semmi probléma” – jelentette ki Zsolti, hozzátéve: minden este nézte a testvérét a tévében, egyetlen részt sem hagyott volna ki. 

Azt is elárulta, hogy a sógornők is jóban vannak: „Bea és Filoména jól elvannak. Sőt a kis feleségem segít Bea asszonynak a szakácskönyvében is”.

Győzike helyett Gáspár Zsolti a saját családjával áll hadban. Azt mondja, csak a fia, Nikolasz támogatja őt a tévés munkáiban. „A kis feleségem és a lányaim valamiért nem díjazzák a szereplésem” – árulta el.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story - címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top