nlc.hu
Sztárok

Paprika Dorina rosszul lett

Farm VIP: Paprika Dorina kamerák előtt lett rosszul

„Mindjárt befosok" - mondta.

A Farm VIP 3. évada hozza, amit elvárnak a nézők. Már most tele volt feszültséggel, kiakadással, kiabálással és érzelmi összeomlással. 

A műsor elején például Polgár Tünde volt az, aki egyszerűen nem volt hajlandó pottyantósvécébe végezni a dolgát, hanem inkább egy bokrot választott ki a megfelelő célra. Bíró Ica hamar összetűzésbe került a többiekkel, amikor úgy érezte, kispadra ültetik, Rékasi Zsigmond pedig nem csak összeomlott egy feladat során, de jó pár társával már össze is balhézott

Paprika Dorina

Paprika Dorina rosszul lett

Éppen a színész fejtette ki a véleményét arról, mennyire nem tetszett neki, amikor csapattársa sürgette az egyik feladat során, amikor Paprika Dorina halkan megjegyezte, egyre rosszabbul van. 

Fu gyerekek, meddig mondják még? Görcsöl a hasam, mindjárt befosok” – mondta szofisztikáltan Polgár Tündének, aki egyből elkezdte simogatni a hátát és célzás szerűen pillantgatott a többiek felé, vegyék már észre, mi történik. Mind hiába, Győzike keresztlánya már össze is görnyedt fájdalmában, a sárga csapat továbbra is csak a maguk vitájával voltak elfoglalva. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top