nlc.hu
Szabadidő

Elméletek Tóth Andiról

Elképesztő elméletek születtek Tóth Andi és Marics Peti állítólagos kapcsolatáról

Ezek a kommentelők biztosan nem unatkoznak.

Tóth Andinak és Marics Petinek tavaly márciusban ment tönkre a kapcsolata közel egy év után. Bár a rajongók odavoltak a párosért, sajnos úgy tűnt, nem váltak el a legjobb viszonyban, ugyanis a mai napig nem mutatják, hogy kommunikálnának egymással. Az énekesnő azóta kivirágzott, pláne azáltal, hogy az énekléssel is felhagyott. 

Tóth Andi

Fotó: Trenka Attila

A minap azonban felröppentek a pletykák, miszerint lehet, hogy ismét egy párt alkotnak. A hírt egyik fél sem erősítette meg, de sokan kézpénzként tekintenek az újságcikkekre, amik a témával kapcsolatban születtek. Andi húsvét alkalmából kutyájáva, Bailey-vel töltött fel pár közös fotót, a kommentszekció viszont a különféle elméletektől hemzseg. 

Nincs együtt Andika meg Peti. Andi gyermeket várt Petitől, csak elment a baba… Mert Andika folyamatosan idegeskedett Peti miatt. Úgy tudom, hogy Andika többször próbálkozik Petinél, de Peti a szabad életet választotta. Nem is kell egy ilyen gyönyörű, talpraesett nőnek egy ilyen nyámnyila alak…

– írta az énekesnő egyik rajongója, míg egy másik örvendezett a hírnek. „Olvastam a híreket. Tele van minden a Petis béküléseddel. Úgy örülök nektek legyetek boldogok, találjátok meg mindig a kompromisszumokat.”

Ennél talán nem is meredekebb a következő állítás. „Remélem, hogy hamarosan azt a hírt olvassuk, titokban összeházasodtak! Andiban minden megvan! Otthon teremtő és csodálatos édesanya! Peti még nem tudja, hogy milyen következetes jó édesapa lesz!

Természetesen volt olyan rajongó is, aki azt hangsúlyozta, senkinek semmi köze Andi magánéletéhez, tehát jobban tennék az emberek, ha leállnának az elméletgyártásokkal. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top