nlc.hu
Sztárok

25 éves lett Tóth Andi

A botrányhősnő, akinek a hangja után most egy ország sír – 25 éves lett Tóth Andi

Nem volt könnyű éve az énekesnőnek.

Tóth Andi egy évvel ezelőtt ezen a napon valószínűleg nagy reményekkel tekintett az előtte álló időszakra. Szakmailag vitathatatlan elismerés övezi már a karrierje kezdete óta. Bár tény, a sajtó sokszor a „botrányaival” van tele, ugyanis Andi az a típus, akinek van véleménye, ezt pedig meg is osztja a nagy világgal, és valljuk be, ezt sokan nem szeretik. Ezt az énekesnő régen elfogadta és esze ágában sem állt megváltoztatni a személyiségét csak azért, hogy esetleg hárommal több rajongója legyen.

Tóth Andi

Fotó: TV2

Szóval, ha a tavalyi születésnapját tekintjük, minden bizonnyal őszinte volt a mosolya. Hiszen éppen lubickolt a szerelemben Marics Petivel, nagy feladat várt rá, mégpedig visszatérhetett a Sztárban Sztár című műsorban zsűriként, ráadásul kedvesével együtt.

Kevesebb mint két hónappal később azonban az egész szakmát megrázó hírt dobott le. Március 9-én Instagram-oldalán videóban közölte, felhagy az énekléssel.

Az év végén átgondoltam a dolgokat, és úgy voltam vele, hogy azért még fiatal vagyok. Akkor így az volt bennem, hogy igazából én még soha nem voltam boldog. Soha. Mindig csak menekültem, mindig nagyon gőzerővel próbáltam boldog lenni. Mindig úgy voltam vele, hogy akkor leszek boldog, ha zenélek. Belefeccöltem ebbe rengeteg évet, igazából idáig mindent. És úgy voltam vele, ha ez nem tesz boldoggá, akkor mi a faszért csinálom? Ha másokat sem teszek ezzel boldoggá, akkor minek csinálom? Nem akarok kőbe vésett ígéretet adni, hogy mostantól soha többé nem fogok énekelni, mert nem tudom. Nem tudok biztosat mondani, ettől függetlenül ez a célom, meg fogom próbálni

 – mondta többek között a harmincperces felvételen. Nem csak a rajongók, de kollégái is értetlenségüket fejezték ki, valamint reményüket, hogy ez csak egy pillanatnyi fáradt kijelentés volt. 

Sajnos nem. Andi azóta csak kivételes alkalmakor állt színpadra. Például Tina Turner emlékkoncertjén, ahol elképesztő show-t adott. Nem olyan régen pedig megerősítette, úgy érzi, élete legjobb döntését hozta azzal, hogy visszavonult a haknizástól. Ezzel nem tudunk vitatkozni, ugyanis azóta egy sokkal kiegyensúlyozottabb Andi köszön ránk vissza a közösségi oldalain. Ám mindezek előtt még egy törést meg kellett élnie. Mint kiderült, Petivel a szerelmük az egy évet sem élte meg. Habár az okokról nem beszéltek, a Sztárban Sztár műsorában jól látszott, Andit rosszul érintette a szakítás. 

Természetesen számtalan siker is felsorolható az elmúlt évéből. Elindította saját ruhamárkáját Backoff néven, amit csak úgy kapkodnak a rajongói. A TV2 rendszeresen ellátja felkérésekkel, amiknek örömmel tesz eleget.

Sőt, még színészi tudását is megmutatta a Hazatalálsz című sorozatban. Mindennapi örömeit pedig a csupa szív, imádni való kutyájával, Bailey-vel osztja meg. 

Új életet kezdtem, egyedül, szingliként, zene nélkül, kutyával, és egyelőre k*rva jól haladok. Tök jól érzem magam, viszont addig nem érzem magam teljesen jól, amíg nem mondom ki azt, ami a szívemen van

 – mondta még év közben Andi, akitől el sem várjuk, hogy ne mondja el a véleményét, hiszen aki szereti, úgy szereti, ahogy van. Mindent összevetve sosem volt egyszerű dolga, amióta 15 évesen belecsöppent a zeneiparba, ezzel együtt pedig a hírességek életébe. Az viszont kijelenthető, 25 éves korára rengeteg sikert tudhat a háta mögött. Kíváncsian várjuk, milyen rögös, ám sikeres út vár rá ezután is! 

Tóth Andi Sztárban Sztár sajtóesemény
Megnézem
Összes kép (13)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top