nlc.hu
Sztárok

Tóth Andi ruhákat tervez

Saját ruhamárkát indít az énekléstől visszavonuló Tóth Andi

Tényleg új életet kezdett.

Tóth Andi mögött embert próbáló időszak áll. Ugyan év elején még úgy nézett ki, minden rendben van az énekesnő életében, hiszen beülhetett a Sztárban Sztár! zsűriszékébe, lángolt a szerelem közte és Marics Peti között, ám ez a rózsaszínbuborék mégis egyik pillanatról a másikra durrant ki. 

Tóth Andi

Fotó: TV2

Andi márciusban bejelentette, felhagy az énekléssel, pár héttel később pedig azt is elárulta, szakítottak a ValMar duó tagjával. Mindezek ellenére Andi nem tűnik megtörtnek. Rengeteg időt tölt a kutyájával és egyre többet kommunikál a rajongóival. Gyakran osztja meg az élete apróbb részleteit, vagy fejti ki a véleményét különböző hírekkel kapcsolatban. Pár napja viszont csendbe burkolózott, de nem amiatt, mert rossz dolog történt volna vele, sőt. 

„Jeleztétek, hogy eltűntem, halál jogosan, de nincs semmi, csak kidolgoztam a belemet. Jeleztem korábban, hogy lesz egy ruhamárkám Backoff címmel, és ezen dolgoztam. Ezt tervezgettem, szervezgettem, telefonáltam, mindent csináltam… Zöld utat kaptunk, már gyártják a ruhákat” – mondta 24 óráig elérhető Instagram-történetében Andi, majd azt is hozzátette, július végén már bemutatót is tartanak, onnantól pedig megnyílik az online üzlet a vásárlók számára. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top