nlc.hu
Sztárok

Tóth Andi a saját ruhamárkájáról

Tóth Andi: „Nem kell minden mozdulatomban a rosszat látni”

Hozzátette, nem azért csinálja, hogy meggazdagodjon.

Tóth Andi pár nappal ezelőtt nagyszerű bejelentést tett. „Jeleztem korábban, hogy lesz egy ruhamárkám Backoff címmel, és ezen dolgoztam. Ezt tervezgettem, szervezgettem, telefonáltam, mindent csináltam… Zöld utat kaptunk, már gyártják a ruhákat” – mondta az énekléstől visszavonult Andi, aki hozzátette, rövidesen megvásárolhatóak lesznek a ruhái. 

Tóth Andi

Fotó: Trenka Attila

Ahogy az lenni szokott, ez nem mindenkinek tetszett és akadnak, akik kifejezetten nem szurkolnak az énekesnőnek, hogy más területen érjen el sikereket. Sőt, a szakmai hozzáértését is megkérdőjelezték. A jelenleg házi őrizetben lévő tervező, Herczeg Zoltán egyenesen kijelentette, nem biztos, hogy sikeres lesz Andi márkája. „Hatalmas munka egy brand felépítése, mert a márka elfogadtatása a vásárlókkal nem automatikus folyamat. Nem is beszélve a gyártással, tervezéssel, értékesítéssel, szállítással járó temérdek feladatról. Persze, Andi szerencsés helyzetben van olyan szempontból, hogy jelentős rajongói bázissal rendelkezik. Ám fontos tisztában lenni azzal is, hogy a több százezres követőtábor korántsem garancia a sikerre, hiszen egészen más tapsolni és lájkolni, mint vásárolni” fogalmazott Zoltán

Andi most 24 óráig elérhető Instagram-történetében reagált mindenkinek, aki megkérdőjelezi, jó útra tévedt-e. „Nem azért kezdtem ebbe bele, hogy meggazdagodjak, ugyanis ez kibaszott drága dolog. Mert nem az ölembe fog hullani az a rengeteg anyag ingyen, nem én fogom megvarrni, rányomtatni a mintákat vagy a feliratokat, és nem is én fogom kihordani házhoz kisbusszal. Azért kezdtem ebbe bele, mert tíz évvel ezelőtt, amikor a művészetibe jártam rajz szakon, akkor épp divattervezőnek indultam volna el, de felköltöztem ebbe a remek országba és elkezdtem a zenélést. Azért kezdtem ebbe most bele, mert most van rá időm, energiám, pénzem. Úgy gondolom, hogy van stílusom, szeretek összerakni szetteket, szeretek szórakozni ezzel. Aki engem követ, azt látom, az is szereti a stílusomat, megkérdezi, mit honnan vettem, kikéri a véleményemet. Nem kell minden mozdulatomban a rosszat meg a negatívat látni. Ha a pénz motiválna, akkor nem hagytam volna abba az éneklést” – magyarázta Andi, majd hozzátette, igenis vannak olyanok, akik támogatják és sok sikert kívántak neki. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top