nlc.hu
Sztárok

Tóth Andi Neymar csalásáról

Tóth Andi: „Mikor kezdjük el felelősségre vonni a férfiakat is?”

Szokásához híven, éles véleményt fogalmazott meg.

Tóth Andi mostanában kifejezetten nyugodt életet él, amióta felhagyott a zenéléssel. Sok időt tölt a kutyájával, Bailey-vel és a követőihez is rendszeresen szól a közösségi oldalain. Hol a véleményét fejezi ki egy-egy hírről, néha pedig a mindennapjairól: körömkészítésről és hajápolásról oszt meg videókat. 

Tóth Andi

Tóth Andi (Fotó: TV2)

A minap mi is megírtuk, miszerint a futballsztár Neymar nyilvánosan bocsánat kért a várandós párjától, Bruna Biancarditól, amiért „hibát” követett el. A Paris Saint-Germain focistájának a vétke, hogy egy másik nővel volt afférja. „Ha egy magánügy nyilvánosságra került, a bocsánatkérésnek is nyilvánosnak kell lennie. El sem tudom képzelni, hogy nélküled legyek” – írta hivatalos Instagram-oldalán Neymar. 

Andi most erről fejtette ki a véleményét 24 óráig elérhető Instagram-történetében. „Van ez a nyilvános információ, hogy ez a Neymar gyerek megcsalta a feleségét és ez a legjobb példa, amikor kiábrándulok a világból a kommentek láttán, miszerint „semmi baj, mindenki hibázik” – kezdte Andi a sztoriját, majd kicsit felpaprikázottan folytatta. – A nő terhes! De ha a nő k*r félre, akkor ribanc, akkor pusztuljon meg. Érdekes, annyit hallani mostanában, hogy a nők már nem olyan családcentrikusak, mint régen, ők most nagy önmegvalósításban vannak, nagy talpraesettet játszanak, nem akarnak családot… Nem családot nem akarunk, hanem egyedülálló anyák nem akarunk lenni. Mert, ha egy férfinak elege van, fogja magát feláll, elmegy, otthagy és megvan bocsájtva, mert a férfiak ilyenek, kis önzőek, nem olyan érzékenyek, mint a nők. A nő viszont maradjon, nevelje fel a kölköt, nekik tűrni kell… Mikor kezdjük el felelősségre vonni a férfiakat is?”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top