nlc.hu
Sztárok

Neymar bocsánatot kért a várandós barátnőjétől

Neymar nyilvánosan bocsánatot kért a várandós barátnőjétől

Egy modell azt állítja, vele csalta meg a futballista a barátnőjét, ezért Neymar most a közösségi oldalán kért bocsánatot a párjától.

A futballsztár Neymar nyilvánosan bocsánat kért a várandós párjától, Bruna Biancarditól, amiért „hibát” követett el. Az Instagramon megjelent üzenetet a Paris Saint-Germain focistája azután tette közzé, hogy állítólag egy másik nővel volt afférja.

Fernanda Campos blogger-influenszer néhány nappal ezelőtt azt állította, hogy Neymarral töltötte az éjszakát június 12-én – ami Brazíliában a szerelmesek napja – a futballista Sao Paulo-i lakásában. Állítása szerint nem tudott Neymar kapcsolatáról, a focista pedig nem beszélt neki arról, hogy párja van. Az influenszer később elárulta, hogy a bejelentése óta minden oldalról támadják, de azt kéri, ne ítéljék el őt. 

Neymar és párja, Bruna Biancardi

Neymar és párja, Bruna Biancardi (Fotó: Instagram/Neymar)

Neymar ezekkel a szavakkal kezdte a bocsánatkérését:

„Ezt kettőtökért és a családunkért teszem. Igazolni az igazolhatatlant. Nem volt rá szükségem. De szükségem van rád a mi életünkben. Láttam, hogy mennyire kiszolgáltatott voltál, mennyit szenvedtél mindezek miatt, és mennyire szeretnél mellettem lenni. És én a te oldaladon. Tévedtem. Hibát követtem el veled szemben” – írta a 210 millió követővel rendelkező Neymar az Instagramon, majd így folytatta: 

Bru, már kértem, hogy bocsáss meg a hibáimért, a felesleges gyötrelmekért, de kötelességemnek érzem, hogy ezt nyilvánosan is megerősítsem. Ha egy magánügy nyilvánosságra került, a bocsánatkérésnek is nyilvánosnak kell lennie. El sem tudom képzelni, hogy nélküled legyek. Nem tudom, hogy működni fog-e köztünk a dolog, de ma te vagy a bizonyosság, hogy meg akarom próbálni. A célunk győzni fog, a babánk iránti szeretetünk győzni fog, és az egymás iránti szeretetünk erősíteni fog minket. Szeretlek.

A 31 éves Neymar és a 28 modell-influenszer, Bruna Biancardi 2021 óta járnak. Idén áprilisban jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják, Biancardi most az ötödik hónapban van. Neymarral korábban szexuális zaklatás miatt bontott szerződést a Nike.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top