nlc.hu
Sztárok

Tóth Andi kiakadt

Tóth Andi a farokcsonkolt kutyákról: „Ezt egy idióta sok évvel ezelőtt kitalálta, a marhák meg követték”

Az énekesnő a közösségi oldalán fejtette ki a véleményét.

A korábban párkapcsolati tanácsokat osztogató Tóth Andinak mióta lett egy rottweilere, egymás után kapja az üzeneteket arról, hogy le kellene vágatnia a kutya farkát. A híresség eddig bírta. A gondolatait egy videóban osztotta meg a követőivel.

dancing with the stars 2 versenyzői

Tóth Andi (Fotó: Vadnai Szabolcs)

 „Szóval miután nekem is van egy rotim (rottweiler – a szerk.), azóta nyilván a sok cuki üzenet mellett jönnek folyamatosan a »le kellene, le kell vágni a kutya farkát« üzenetek. Nem kell levágni a kutya farkát. Ezt egy idióta sok évvel ezelőtt kitalálta, a marhák meg követték, mert ijesztőbbnek tűnik tőle egy roti, egy pitbull, egy dobermann satöbbi. Nem kell” – mondta az énekesnő, hangsúlyozva: tapasztalatai szerint Magyarországon sokan azzal indokolják a kutya farkának levágását, hogy az eb túl erősen csóválhatja, ami miatt eltörhet.

 „Olyan sok embernek törik el a karja. Vágjuk már le akkor, nehogy eltörjön. Nem? Szóval nem kell levágni a kutya farkát. Egyébként ha jól tudom, ebben az országban illegális a kutya csonkítása. Szóval ne csináljunk ilyeneket. Az meg ne vegyen kutyát, aki azért veszi, hogy ijesztőnek tűnjön” – hallható az Instagram-történetében.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top