nlc.hu
TV-sztárok

Tóth Andi párkapcsolati tanácsai

Tóth Andi párkapcsolati tanácsokat ad

Végül is, jogos.

Tóth Andi mindig is híres volt arról, hogy kendőzetlenül kimondja a véleményét. Az énekesnő az elmúlt időszakban azzal került az újságok hasábjaira, hogy szakítottak a ValMar-duó tagjával, Marics Petivel. Az okokat egyik fél sem hozta nyilvánosságra, de az emberek szeretnek találgatni, így sokan az énekesnőt hibáztatták, amiért véget ért a szerelem. 

Tóth Andi

Fotó: TV2

Andi nem foglalkozott a pletykákkal, ráadásul most egy vicces sztorit is megosztott 24 óráig elérhető Instagram-történetében. Az énekesnő azzal kezdte, hogy megkereste egy cég, hogy reklámozzon egy olyan applikációt, melyben sporteseményekre lehet fogadásokat kötni. Mindezt úgy mesélte el, hogy mellé csatolt egy jó tanácsot is a férfiaknak. 

„Akkor beszéljünk erről. Ne b*sszál el több millió forintot arra, hogy vajon berúgnak-e egy labdát egy hálóba… Jól hangzik, tudom. Vegyél inkább egy süteményt a barátnődnek, az csak ezer forint. Nincs mit” – magyarázta mosolyogva Andi. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top