nlc.hu
Sztárok
Magyar sztárok smink nélkül

Nem féltek felvállalni a meztelen igazságot: magyar sztárok smink nélkül

Sztárok, akiket biztosan nem sűrűn látunk smink nélkül.
Tóth Andi és Tóth Gabi

Szeretjük szép dolgokon legeltetni a szemünket. Itt most nem csak a virágokról, havas tájakról, tengerparti naplementéről van szó. A legtöbb emberről, aki a tévében, színpadon szerepel, azt hisszük, mind tökéletesek. Bár az elmúlt években komoly kampány indult azért, hogy igenis az átlagos is szép és mindenki fogadja el magát úgy, ahogy van. A szemünk még nem barátkozott meg azzal, hogy az ideáljainkat ne borítsa a tökéletesség aurája. Ugyanakkor az is tény, szívesen csámcsogunk arról, hogy valaki miért visel túl sokat mutató ruhát, miért hosszabbítja a haját, miért plasztikáztatja a testét és miért festi ki magát olyan erős sminkkel. 

Igen, nekünk semmi sem jó. Az internet népének pedig egyre nehezebb megfelelni. Szerencsére vannak olyan hírességek, akik nem is szeretnének megfelelni. Bemutatjuk, kik ők:

Tóth Andinak ezer arca van, és bárki bármit mond, mi az összeset szeretjük. Stílusába bőven belefér a vad, erős smink és az ártatlan, natúr tekintet is, ami ugyanúgy bárkit rabul ejt. Ugyan az alábbi fotón jól látszik, némi szájfény van az énekesnőn, azonban ez csak kiemeli természetességét. 

Tóth Gabi hazánk egyik legmegosztóbb előadója. Tekintsünk el egy percre attól, milyen támadásokkal kell állandóan megküzdeni az énekesnőnek és nézzük csak a száraz tényeket. Megosztó személyisége miatt valószínűleg sokan az asztalra csapnak, ha azt mondjuk, Gabi igenis szép nő. Szép sminkben és szép anélkül is, és ezt bátran vállalja. 

Horváth Gréta az elmúlt években rengeteg átalakuláson ment át. Az influenszer közel 30 kilótól szabadult meg, szembenézett a félelmeivel és teljesen kivirult. Nem burkolja már be magát tömérdek sminkkel, ugyanis most úgy van megelégedve magával, ahogy van. 

A kétgyermekes modell, Horváth Éva régóta nem takargatja már magát. Szinte missziójának tűzte ki, hogy azt mutatja közösségi oldalain, ami a valóság. Legyen szó egy-egy ráncról, tökéletlen pózról, kócos hajról és a smink nélküli valóságról. 

Palvin Barbi hazánk egyik leghíresebb topmodellje. A világhírű modell rengeteg kifutón rabolta el sok száz ember szívét. Szerencsére akadt olyan férfi, aki az ő szívét is elrabolta. Dylan Sprouse hollywood-i színésszel tavaly nyáron keltek egybe, mi pedig teljesen megértjük Dylant, aki nemcsak a csupa smink Barbit szereti, hanem azt is, aki reggelente felkel mellette. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top