nlc.hu
Sztárok
Tóth Gabi smink nélkül

Ilyet se sűrűn látsz: Tóth Gabi smink nélküli fotót posztolt

Ritkán mutatja így magát az énekesnő.

Tóth Gabi elképesztő helytállást mutat annak ellenére, mennyire kemény volt számára az elmúlt időszak. Augusztban, amikor Krausz Gáborral bejelentették a válásukat, egy ország kezdte ki az énekesnőt, ugyanis egyből beindult a pletykagépezett, hogy biztos hűtlenség áll a döntésük mögött.

Tóth Gabi

Fotó: TV2

Mondjuk, némi alapot adott is a rosszmájúaknak, hiszen pár héttel később fel is vállalta új szerelmét Papp Máté Bencét. A rengeteg támadás ellenére, a kapcsolatuk kiállta az idő és a gyűlölet próbáját. Sőt, alig egy hete Gabi elárulta, ebben az időszakban kedvese családja támogatta a legjobban és hozzájuk menekült a legrosszabb napokon. 

Az énekesnő mindig vállalja az érzéseit, és nem riad vissza attól, ha bele kell állni egy-egy konfliktusba. Mindezek mellett nem vonult el a világtól, hanem mindig erősebbnek mutatta magát, amikor betalálták a gyűlölködők. Ma, a Költészet napján egyik kedvenc versét osztotta meg Instagram-oldalán, amihez egy smink nélküli fotót is csatolt, ezzel mutatva, nem érdekli mások véleménye. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top