nlc.hu
Család

Tóth Gabi ilyen viszonyban van Máté családjával

Tóth Gabi új párja családjához menekült a nehéz időkben: „Náluk biztonságra leltem”

A táncos családja nem csak befogadta Gabit, de egyből családtagként kezelték és minden támadásnál összezártak, hogy együtt átvészeljék. Máté szülei, Anikó és Imre először meséltek a friss szerelmesek kapcsolatáról.

Tavaly augusztusban hozta nyilvánosságra Krausz Gábor, hogy elválnak Tóth Gabival. Mivel akkoriban rendszeresen osztott meg fotókat az erdélyi turnéjáról az énekesnő, ahova a Fricska táncegyüttes is elkísérte, egyből beindult a pletyka gépezet. Sokan úgy vélték, Papp Máté Bencének köze lehet a váláshoz. Ebben nem is tévedtek olyan nagyot. Bár hetekkel később vállalták fel kapcsolatukat, az énekesnő nem titkolta, valóban korábban kerültek közel egymáshoz, de megcsalásról szó sem volt.

Tóth Gabi és Papp Máté Bence

Fotó: Instagram

Komoly támadáscunami érte ezért Gabit, ugyanis az ország nagyobb fele Krausz Gábor mellett tette le a voksát. Nem kímélték az emberek az énekesnőt, és bár korábban is sokszor ment szembe az árral, ezt már ő is nehezen viselte. Azonban Máté kitartott mellette és végig támogatta. A Story magazinnak most arról mesélt az énekesnő, nem csak Máté volt a bástyája, hanem új szerelmének családjára is tudott számítani. 

Minden batyummal együtt vállalt engem, és utána ezekkel a nehézségekkel együtt vállalt fel a családja előtt is – kezdte az énekesnő. – Máté szülei pedig hatalmas nyitottsággal fogadtak, és amikor mindenki ellene volt, akkor ők lettek a menedékem. Náluk biztonságra leltem. Az első pillanattól kezdve óriási szeretettel fogadtak. Ha ők nem lettek volna, biztos vagyok benne, hogy sokkal nehezebben vészelem át ezt az időszakot.

Máté hozzátette, elképedve nézte, mennyire erős Gabi ezekben az időkben, úgy véli, senki más nem tudott volna kitartani. „Neki olyan fájdalmakkal, annyi rosszindulattal, sértéssel kellett szembenéznie, hogy ahhoz képest a saját helyzetemet már szerencsésnek láttam. Édesanyám mindig arra tanított, hogy az érzelmi gazdagságra törekedjünk. Szívtam magamba annyi szeretetet otthon, hogy megkockáztatom: jöjjön bármi az életben, tudom, merre kell tartani ahhoz, hogy bármilyen helyzetből fel tudjak állni, és tovább tudjak lépni. A szüleim sem ijedtek meg soha egyetlen egy kihívástól sem, és ezt a gondolkodást adták át nekem is. Mi azt mondjuk: nem állíthat meg minket semmi, fejlődni kell, előre kell menni” – mint mondja, családja rendkívül támogatta őket, ám amikor a barátaik fordultak ellenük, azt már nehezebben viselték.

Máté szülei, Anikó és Imre legendás művészek, néptáncosok, akik táncok gyűjtésével is foglalkoznak, és rengeteget tesznek a magyar népi kultúráért. Ők a Jászság Népi Együttes és a Csángó Fesztivál alapítói, és nem a fiuk és Gabi körül kialakult helyzet volt az első megpróbáltatás az életükben. „A mi életünk sem volt mindig verőfényes. Kríziskezelésben van tapasztaltunk” – mesélte Máté édesanyja.

 Ami a fiunk és Gabi kapcsolatát illeti, emlékszem, amikor Máté hazajött Erdélyből, elmondta, hogy szakított a barátnőjével, mert megismerkedett Gabival. Mi természetesnek vettünk mindent. Nem rágódtunk rajta. Amikor bemutatta nekünk Gabit, rögtön éreztük rajta a természetességet, a kedvességet. Nem volt kérdés, hogy összeillenek. Fel sem merült bennünk, hogy ne fogadnánk be. Rögtön azt mondtuk: egy család vagyunk, és ha bármilyen támadás jön, azonnal összefogunk. Ha az embernek van egy szilárd értékrendje, akkor nem kell félretenni, akkor nem tévelyedik el. Tudtuk, hogy ha ők egymásra találtak, mi mellettük állunk, nem érdekel bennünket, hogy ki mit gondol.

Az embernek a gyerekeivel való kapcsolatában vannak dolgok, ahol mi hozzuk meg a döntéseket, aztán eljön az az idő, amikor már nem mi hozzuk meg a döntést, hanem bíznunk kell a fiunkban. Nekem az volt a véleményem, hogy ez Máté és Gabi döntése. Aztán persze jöttek az öregasszonyok, akik kérdezgették tőlem: ’Az a maga fia?’ Mondtam, hogy igen, az enyém, és ennyiben hagytam a dolgot” – mondja Máté édesapja, Imre. 

A negatív megnyilvánulásokról azt gondoltam: a kutyák csaholnak, a karaván halad. Nem szabad belemenni a harcba, mert az csak olajat önt a tűzre, ha nem foglalkozol velük, akkor pedig elfáradnak. Ilyen helyzetekben nekünk azokra kell koncentrálni, akik meghallgatnak, velünk vannak és támogatnak, nem azokkal, akik rólunk pletykálnak.

Gabi nem tud elég hálás lenni Máté szüleinek, mert bizony ő maga rengeteg kétséggel küzdött, ám éppen párja szülei voltak azok, akik ezeket leginkább igyekeztek eloszlatni.

Story magazin

Story magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top