nlc.hu
Aktuális

Tóth Gabi a karaktermészárlásról

Tóth Gabi szerint 2-3000 internetes avatár felelős az ő karaktermészárlásáért

Azt is tudja, honnan érkeztek ezek a fizetett trollok.

Tóth Gabi jó ideje már, hogy támadások kereszttüzében van. Első körben akkor váltotta ki az emberek nemtetszését, amikor felvállalta politikai hovatartozását, majd kereszténységét. Az elmúlt időszakban viszont válása miatt került reflektorfénybe. 

Tóth Gabi

Fotó: Birton Szabolcs

Mindenkit meglepett, amikor tavaly augusztusban Krausz Gábor bejelentette, hat év után elválnak az énekesnővel. Gabi nem sokkal később nyíltan vállalta, hogy összejött a Fricska táncegyüttes egy tagjával, Papp Máté Bencével. Sokan azt gyanították, a kapcsolatuk már a válás kimondása előtt is létezett. A keresztény énekesnő azóta is igyekszik bizonygatni, sosem volt csalfa feleség. Ezt elmondta Ágai Kiss András Mutasd magad! című műsorában is. Sőt, arról is kiteregette a szennyest, a séf hogyan érkezett a kapcsolatukba. Emellett beszélgettek a rengeteg negatív kommentről, amit kap. A műsorvezető arra volt kíváncsi, hogyan lehet ezt bírni, korrigálni, amire Gabi meglepő választ adott. 

A politikai támadásoknál kellett segítség, akik moderálták az oldalamat, mert olyan fizetett trollokat küldtek az oldalaimra, amivel én nem bírtam el. Lássuk azt, hogy itt egy nagyon komoly, összehangolt karaktermészárlás van a neten” – magyarázta Gabi, mire András kicsit hitetlenkedve kérdezett vissza, szerinte ez mégis kinek lenne érdeke.

A címszavakat, hívószavakat, hogy matyólotyó, Kárpátok Madonnája, ezeket belestigmatizálják az emberek agyába, amit ezek az avatárok szétszórnak az éterben…

Andrást nem tudta meggyőzni az énekesnő. Vissza is kérdezett: léteznek-e olyan csoportok, amik kifejezetten Tóth Gabi karaktermészárlásával foglalkoznak? „Bizonyítottan tudom, hogy vannak rá külön csoportok. Ugyanis egy Facebook-csapat dolgozott azon, hogy kiiktassa az én oldalaimról ezeket. Kábé 2-3000 avatár volt. Azt is tudjuk, honnan jöttek. Azt is elmondom majd egyszer, valahol.”

Mint mondja, egyelőre azért nem mer erről bővebben beszélni, mert fél, hogy valaki felrobbantja a kocsiját. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top